Braaa

Jag är faktiskt väldigt nöjd med SURF idag, visst, åtta fel i både 90 och 100cm men vi tog oss runt! Jag trodde inte vi skulle ta oss över en enda oxer så allt annat känns som en seger! Tuttis är verkligen hur snäll som helst!

Matilda svängde förbi en stund, hur länge sen som helst jag såg henne så det var kul! Hon har ju börjat på universitetet så hon hade en del mumsiga historier om insparken att berätta! Hon hade även med sig fjärde boken i Twilight serien (ÄNTLIGEN), som jag har väntat... 

Var en stund hos Alex, han hade för övrig väldigt ont i halsen igår, glömde skriva att det var synd om honom i går så jag gör det nu istället . Nu ska jag packa väskan inför imorgon och sen ska jag nog börja läsa lite i boken tror jag!

Glaad

Kram


Sundsvall Lilla Open Trot

Det här är en sån dag som räknas till en utav de bästa i mitt liv! Born Fighter 1.52,2 4:a i Sundsvall Lilla Open Trot! Sen att få se dessa otroligt snabba och fina ponnyerna, det var nästan så jag glömde köra min egen! Kollade lite och insåg att det nästan var "elitloppsklass" på det här loppet, helt galet hur nöjd man får känna sig! Nu har jag pysslat om min stjärna och matat honom med morötter! Även Tuttis har blivit ompysslad inför morgondagen, wow jag har en vit ponny nu!  Ska snart sova, och jag tror att jag kommer sova gott i natt!

Bilder från dagen:


Kram

Laat

Har varit lat och inte haft så mycket att skriva så det har inte blivit mycket bloggande av! Men kan nämna att vi hade skolfoto idag tyvärr hittade vi inte på något roligt, men vi är bäst som vi är! Killarna i Alex klass hade kostym och var så stiliga så! Ikväll ska jag fixa allt inför morgondagens Sundsvallstrip och söndagens hoppning. Vi åker klockan  05:45 imorgon så jag vill inte ens tänka på när jag måste upp! Förkyld håller jag på att bli också, sådant har jag inte tid med!

Nu ska jag sluta gnälla och berätta något roligare! På onsdag klockan 17:00 startar storhästlicens kursen! Underbart! Äntligen!

Kram


Sömn

Jag är grymt sliten just nu, har inte sovit bra alls de senaste nätterna och jag har ingen aning om varför! Gymmet på morgonen gick bra, har redan träningingsverk, mindre bra! Banjobb med Fighter gick helt okej och samma med Tuttis dressyr.  Men om vi kollar in skoldagen var den mindre lyckad, första lektionen i rättskunskap med en hög elver jag inte känner, jag är snäll mot Sofia och ska slänga ett skräp åt henne och lyckas slå huvudet i ett skåp på väggen, klumpig? Ja!  Mmm jag längtar efter stresshanteringskursen... men imorgon har jag en hästfri dag, ytterst spännande!

Kram
 

Allvar

Nu är skolan igång på allvar och måste säga att visst är det drygt men ändå helt okej! Eller att jag redan ligger fem sidor efter i matteplaneringen är väl helt inte okej, men jag jobbar på, jag lovar! Träffade Petter snabbt på stan idag och så har jag köpt mig en ny träningsväska på STADIUM för presentkortet jag vann på Bergsåker (den andra väskan har gått sönder av för tung vikt...)! Väskan har jag nu packat inför imorgon då jag först ska på formtoppen med mamma och gymma  och sedan första idrottslektionen för i år. Så klockan står på 05:30 så det bästa vore väl om jag redan sov!

Kram

Sommarkvällar

Efter att jag släppt ut hästarna sov jag faktiskt klockan 11:00, det var riktigt skönt vill jag lova. Cyklade till Nettan en stund innan hon skulle åka hem till Skellefteå igen, så vi pratade, åt popcorn och mös! Efter det körde jag Fighter, red Starchip och Tuttis. Sen blev det middag med mamma, pappa, farmor, Jocke, Lisa och så lilla älsklings Johannes! Stor har han blivit också, shit vad tiden bara rusar i väg!! Samma sak med sommaren, det har varit så många fina sommarkvällar i år. Kommer sakna det när hösten verkligen är här, fast då får man ju sitta inne och mysa istället! Jag och mamma passade i alla fall på att ta en härlig promenad i kanske en av de sista fina kvällarna.

Kram


Tokigt

Mitt internet har varit dött i två dagar men nu är jag tillbaka i alla fall! Skolan är ju igång igen och det känns som vanligt som om sommarlovet var över på lite och ingenting! Men det har varit väldigt roligt att se alla igen, man har ju nästan saknat dem.

Var i skogen med några stycken igår och har sovit hos Coco. Eftersom moppen dog igår när jag skulle dit vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig till Rockkrock i stan ikväll men det löser sig säkert!

Jag har även fått listan till Sundsvall lilla Open Trot, vi har nog ingen chans i loppet men det ska bli grymt roligt att gå ut i ett så tufft lopp! Möta alla dessa extreeeeemt fina ponnyer!! Det svider lite när man kommer upp i den här klassen, det blir ett helt annat motstånd, men det är det värt, vi får helt enkelt kämpa och visa att vi platsar i silverdivitionen! Hejja nu ska vi visa att han är en riktig Born Fighter!
 Born Fighter

Sista dagen

Jaha, nu var sista sommarlovsdagen spenderad. Ridit Starchip, Tuttis och joggat en kort sväng. Även försökt mig på att träna Eddie för utställning, det verkar ändå inte helt hopplöst! Nu ska jag bara slappa framför TV´n  med en kopp te!

Kram

Vardagen

Efter gårdagen känns det som om jag gjort väldigt lite idag, ridit Starchip som var väldigt grinig av någon anledning! Har även kört Guten som känns som en tiger, okej, okej jag kan köra min tiger i grimma men fin är han! Pappa körde Fighter så att lille Eddie fick lite sällskap. Eller "lille" är väl att ta i, han är ju större än Guten (men vem är inte det?) Jag och pappa har kommit fram till att han växt rätt mycket nu en period vilket kan vara en anledning till att inget har fungerat som det ska. Jag nöjer mig med den förklaringen ett tag nu. Hade för övrigt min första dressyr lektion med Tuttis idag, det var väl 
givande, men den dagen dressyr blir spännande ska jag öh.. göra något galet!

I morgon är det sista dagen på sommarlovet. Det måste jag säga känns jobbigt, jag har inte tid med skola nu! Jag har ju massa hästar att träna och tävla! Men positivt är väl att jag får komma tillbaka till vardagen, det kan ju bli en aning för mycket häst för mig så här på sommaren.

Kram


BOB

Bära Och Betala, det är vad mina föräldar gör, riktiga små BOB´s!

Klockan ringde 06:30 idag av anledningen att jag skulle till Buchts stall och köra lite häst idag. Körde intervaller med två och motion med en. Jag känner att det verkligen är både kul och nyttigt! Speciellt eftersom jag har tänkt ta storhäst licens till hösten/våren, hur taggad är jag på det då? Massor!!!  Var hemma vid halv tre och hade då inte ätit sen frukost (06:45), om jag var grinig? Gissa.. gott med mat var det då vill jag lova! Efter det var det ut med Eddie pojken, hoppas han mognar snart, är lite less på pållen nu när han mest bara hingstar sig. Jag och Tuttis tog sedan en lång och härlig sväng på sandvägarna. Sen blev det middag och en joggingtur, joggade ner till älven, tog ett dopp och sen jogga hem. Undra om det blev årets sista dopp tro? Det var nästan varmt i vattnet, nästan.  Jag är rätt trött nu och tycker att det är helt okej att sova nu!

Kram

Lycklig, nöjd och stolt!

Jag vill bara säga stort GRATTIS till alla Umeåekipage för fina prestationer i helgen!  Jag blir så glad för eran skull, ni kämpar så grymt bra!

Guten var först ut idag och går 2.04,8 och blir trea! En riktigt upphämptning från i fredags! Fighter och jag ledde hela loppet sen fick vi en galopp och tappade mycket och blev slagna precis innan mål! Surt som tusan men så är det, han gick ändå 1.54,6 med den galoppen så jag är stolt som en tupp.

Igår softade jag hela dagen, grillade på kvällen på travet med folk från Gävle bland annat, for sedan vidare till Nydala och träffade Alex och en massa annat trevligt folk!
 Bäst!Bästa klubben :D

Trav för hela slanten!

Var på travet redan 11:20 idag, hjälpte till i Buchts stall. Caramellen vann vilket självklart var väldigt roligt för alla 1000 del-ägare. Nou Camp var tydligen dålig, något med balanseringen och våran Starchip var riktigt usel men så är det med trav! Efter stortravet skulle vi då mocka ungefär 90 boxar på ingen tid alls men starka krigare som vi är alla i Stall 10B så fixade vi det! Så till mitt eget körande, Guten var inge vidare och gick 2.07,? och första utan pengar. Fighter var rätt seg första biten i ledning vilket gjorde att Fantazi sprang om men tvåa blev vi ju i alla fall på 1.55,? Sen var Fuffe ut igen och vann rätt enkelt på 1.57,1 men var lat så på söndag blir det andra bullar. Guten var ännu sämre i nästa lopp men var femma på 2.10, ?  Fattar  inget, måste klura på det till på söndag. Hur som haver blir det inget hoppande imorgon, skulle bli för stressigt då jag bara skulle få sova ungefär  fyra timmar.

Kram


Segt

Public Enimies var faktiskt bra, kanske lite för lång, drygt två timmar så man han få lite ont i baken. Kom hem strax efter två  så jag fick sovmorgon idag, sov till elva! Hur som helst har den här dagen varit seg, kört Guten och Fighter lite lugnt och smörjt den andra selen och ska snart in till Teg för att plocka upp pokalerna inför dubbeltravet. Sen ska jag vidare in till stan för att gå handledarkursen för körkortet! Efter den ska jag hoppa lite med Tuttis så att vi får några bra språng inför lördag.

Karm

Dan före dan

Har börjat förbereda nu iför helgens tävlingar! Eller ja det börjar ju redan på fredag med två lopp för Guten och två för Fighter! För Guten ser det hårt ut men för Fighter ser det bättre ut! På lördag blir det hopptävling i Vännäs med Tuttis 90 och 100cm. Sen söndagen ser lite bättre ut för Guten med hårdare för Fighter, de går bara ut i ett lopp var. Taggad är jag i alla fall! Ska på bio nu och se Public Enemies! Oj ska inte heller glömma att Starchip startar på fredag med Annie som kusk! 

Kram

SM2FVb

Schemat för år två ser helt okej ut, kul med nya kurser!

Sovit för lite i natt, ska rida Tuttis nu sen blir det en tupplur!


Och vad har du gjort idag?

Idag kan jag gå och lägga mig nöjd tycker jag! Gick upp sju fixade i stallet, halv nio for jag och pappa in på banan med Fighter och Starchip. Gick helt okej! Kom hem vid lunch och drog sedan ner på stan och träffade både Malin och Marie när jag var på väg att möta Sofia! Jag och Sofia drog och fikade på Station och självklart pratade massa strunt! Kom hem och for ut och joggade 8½ km (stolt), körde Guten som var en liten ängel, åt middag och hoppade Tuttis. Gick in och fick listorna till Umåkers dubbeltrav, men jag lägger in listorna sen då det var en del fel. Städade hela mitt rum och mitt badrumsskåp. Nu vill jag lova er alla att jag är trött! 

Kram  

Sjöviken

Jag låter bilderna tala för sig själva
Kusin Jenny och morbror UlfMina kusiner Emil och HampusVargo, morfar Ove och morbror BjörnKusin Emelie och JennyLasse LindhVargo =)grillning vid klippornaEmelie och jag Min kusin GrillnigmmmJag blir aldrig trött på det!Mys

Kram

Förlåt

Innan någon tar åt sig och blir ledsen i ögat ber jag om förlåtelse för att jag använde bög som skällsord i mitt förra inlägg, inga ursäkter bara dumt av mig.

Men det som jag vill ha sagt med detta inlägg är att jag åker till morfars stuga i Härnösand imorgon. Kommer spendera tiden där med att sova och jobba på brännan. Hör och häpna så händer det faktiskt något i H-sand, så jag och kusinerna ska ner på "stan" och se på Lasse Lindh, wow. Kommer tillbaka på måndag!

Jag mår riktigt bra just nu och jag hoppas ni mår lika bra för då kan det knappt bli bättre, eller hur?

Kram


Femtionio

Firat pappa idag och ätit massa gott, okej lite mycket kanske! Pappa

Stekt med Nettan på Betnes idag det var nice men fick höra lite skit som jag sedan tog upp med Sofia som också hade lite skit att dela med sig vilket resulterade i detta:

carrooo säger:

ååååhh böööög! de kan böga sig tillsammans

sofia säger:

jaaa

sofia säger:

dom kan ha sex med varandra och sen skryta om det

carrooo säger:

usch

sofia säger:

äckligt


Nolia

Vandrat på Nolia typ hela dagen med Alexander, det var trevligt! Men det är så mycket saker att jag mest blir förvirrad. Just nu håller jag på att städa mina garderober... suck, men jag slänger visserligen en massa kläder vilket ger plats till nya! Sofia hade tydligen samma "problem" så nu blir det till att shoppa!

Självklart har jag också hunnit förbi Matilda  och grattat henne på nittonårsdagen, grattis igen! Nu ska jag ladda om till femtionioårskalas, min kära far fyller år imorgon nämligen. Mer tårta till folket! Nu ska jag städa vidare.

Kram

Min teddy är frisk!

Han är frisk!! Inga fel alls, hur taggad som helst när Bosse böjde honom, jag kan inte förstå, hur kan lyckan bara fortsätta?!

Nu ska jag fira lyckan med att ta en sväng med Starchip, öva inför att han förhoppningsvis ska bli en montéhäst någon dag.

Sen vill jag bara beklaga sorgen och hylla en begåvad fotograf som avlevd igår  vid ung ålder. Jan Oscarsson som tagit  fantastiskt fina bilder på mig och Fighter vilket jag tackar för. Hans sida www.scandiphoto.com

utställning -08Maggies foto


Lyx

Idag har jag gjort en hel del faktiskt, sett på Emmas fina treåring Östman i några intervaller och kört min egen Eddie som fortfarande är i sin svacka, blir nog ingen start för än nästa år. Men som man säger, bättre sent än aldrig! Guten var som vanligt  lugn och bra, körde 1000m på 2.15 varav sista 500 på 2.10, vilket är bra för Guten i träning, varför ta ut sig i onödan lixom?!

Kom hem och klippte gräsmattan och njöt av att inte ha några grannar, jag  kan klippa gräset halvnaken och har ändå inga grannar som kan se mig! Hur bra är inte det? Fick sedan en impuls och skickade ett sms till en av mina älsklingar (Sofia) och frågade om inte hon ville ses på stan. Så efter att jag kickat igång mopedj****n var jag där vid två, köpte en present år Matilda  som fyller 19 imorgon! Unnade mig själv två nya nagellack och en ögonskugga, busigt. Kom hem vid halv fem och pysslade på gården, åt middag och övningskörde, gick riktigt bra idag!

Har nyss gått en promenad med mamma och nu ska jag ta och sova. Upp som vanligt imorgon men är lite nervös eftersom Fighter har gjort illa sig i hasen och ska träffa farbror veterinär. Men jag tror ändå att Fighter får stå över Umåkersdubbel om inte Bosse säger att det är okej, viktigast är att min stjärna mår bäst! Håll tummarna!

Kram
Lyx =)

Sänk händerna!

Så blir allt bra, japp så sa hon och Tuttis hoppade som en gud, wiiie. Taggar Vännäs den 15:e.

Träffade Nettan utanför FRASSES efter middagen när jag var på väg till Max för att träffa Petter som satt där med Vicktoria, haha snabbmat... Aja sen rullade jag till Petter och drack te och chillade samt pratade om en massa enormt viktiga saker som vanligt. Nu när jag är hemma igen kom jag fram till att från Petter hem till mig passerar jag fem rondeller, inte illa.

Kram

Självförtroendeboost

Tränat för Louise Haaga idag och det gick verkligen bra måste jag säga, eller så är det bara en effekt på hennes teori om självförtroende? Men det tänker jag inte spekulera mer i, nöjd är jag hur som haver! Taggar morgondagens träning mer nu, men tänker inte bygga upp några förväntningar.
Luffsat lite med Fighter har jag hunnit också, lika mysigt som vanligt. Men nu ska jag sova så min huvudvärk kanske lämnar mig..
Kram!
 Jag vill va som duuu, de vill jag nuuuLouise Haaga

Nitton dagar

Red som sagt en 90-klass med Tuttis idag, fyra fel i omhoppning som helt och hållet var mitt fel, han hoppade av stort och jag han inte med. Men han var grymt fin i grunden, riktigt skön upphämtning efter URF!

Resten av dagen har jag bara slappat, suttit och degat bakom datorn och sett Mirrors. Varför, varför ser jag skräckfilm själv?!? Aja, jag hämtar mig fort. Nu sitter jag och njuter av en underbar sommarkväll. Har insett att det är nittion dagar kvar på sommarlovet, eller ja arton efter denna. Mycket ska hinnas med innan skolan börjar. 
 
Nu ska jag övningsköra, så kram på er!


Johannes Leo Forsner

Nu är han döpt min älskade lilla brorson, välkommen till familjen Forsner får man väl säga! Nu är det bara för min bror att fria till Lisa då, så hon också får bli en Forsner! Så nu kan jag lungt säga att jag har ätit en hel del, ångest! Men gott var det vill jag lova.

Hade lust att göra något ikväll trots att jag kännde mig trött men pappa stoppade mig och sa att jag skulle vara hemma, som att jag inte är det annars! Aja jag måste se lika sliten ut som jag känner mig. 

I morgon ska jag rida en 90-klass på en endagars i Stöcke men jag är inge vidare taggad, men vi får se! Håll tummarna!

Kram
Jag skulle gå genom eld för dig!Du vet väl om att du är världefull, att du är älskad för din egenskull för ingen annan är som du

RSS 2.0