Varje dag

Årets ponny kategori B för tredje året i rad, men egentligen spelar det ingen roll, han gör mig stolt varje dag. Min Born Fighter.
Kram

Tagg!

Imorgon blir det både provlopp och ponnytavgala, riktigt roligt!
Bilder från friluftsdagen:

Kram

Morgonstund har guld i mun

Hejsvejs! Klockan sex ringde klockan idag och då var det upp och mata lita pållar och sen mig själv. Halv åtta så var jag pappa och Tuttis på Hippo och hopptränade lite, han var grymt fin idag igen! Nu ska jag ta de lugnt och invänta Coco och Annasara!
Kram

Det rullar bra nu

Hej på er! Nu har jag suttit och degat sen jag kom hem från skolan men det kändes rätt. Farmor har gjort palt så jag längtar till middagen!
Jag känner mig lätt hyperaktiv, det är så mycket på gång nu att jag varken vet ut eller in! Challala, skrev småföretagnade provet idag kändes bra då direkt efter, men ju mer jag tänker på det känns det som om jag gjort massa fel! Men vi får se, nu ska det inte deppas friluftsdag imorgon och sen är det bara fredag och en vecka till sen är det ju lov!
Eddie som bebis ju!
Kram

Rosa moln och elefanter

Hej igen, mins ni att jag fick ett stipendium från Folksam och Umåker? Jag hade ju tänkt att åka till Frankrike men nu har det blivit lite ändring och inte mig emot nu är det  Florida,Team JC Stable som jag ska åka till i två veckor! Pappa pratade med dem igår så nu ska vi bara boka resan.    http://www.teamjc.net/, Nu är bara frågan hur ska jag kunna vänta till 2:a April? :O

Kram

Som tårar i regn

Ibland undrar jag hur det blev som det blev. Jag vill bara sluta lyssna för vad finns det för mening med det när allt är tomma ord och rykten?
Kram

Plus

Tackar för en fin kväll hos Malin igår! Visst blev det lite spårat men det löste sig ju fint ;)
Hoppade med Tuttis på Hippo idag och han var riktigt fin, men trött blev han så vi får jobba på konditionen, en hel del...
Nu ska jag försöka fokusera på lite plugg, det lär ju gå bra.
Kram

Stackars Starchip

Startade monté igår på Bergsåker han var fyra i mål men såg bedrövlig ut, tur att Linnea är duktig på att rida! Men efteråt såg vi att han trampat sig på båda fram så han var jätte öm, så nu ska han få läka ihop innan nästa start.
Kört Eddie idag tillsammans med pappa och Guten, båda två var pigga och glada trots kylan. Tuttis var verkligen underbar idag, allt bara flöt på! Imorgon ska jag in och hoppa lite på Hippo.
Kram

Fina dagar

Det blev tre lektioner idag och sen i väg till Nolia för utbildningsmässan. Den var bättre än jag väntat mig och jag hittade ganska mycket intressant. Min underbara pappa hämtade mig så att jag var hemma vid två. Han både köra Guten och rida Tuttis. Båda två var grymt fina, glömde närstan att det var kallt!
Kram

Ledig?

Semlor idag, gottigotti!
Tuttis var kanoners på dressyren på Hippo! Kul att han är så fin nu.
Imorgon är jag ledig som typ alla andra gymnasieelever, galet skönt! Det blir frukost med gobrudarna Matilda och Amanda hemma hos mig för att planera ponnygalan den 27/2. Sen blir det att rida Tuttis kanske köra Guten om jag hinner, in till stan handla, kanske en sväng förbi TC?! Sen hitta Alex och ta med mig honom hem. Det var den lediga dagen!
Kram

Stolt faster

Japp, Johannes han kan gå nu, flera steg, jag är typ stolt! Hoppas på att bli faster snart igen, så fort telefonen ringer blir hela familjen på spänn! x)

I övrigt är jag allmänt taggad, det är mycket på gång nu :)

Kram


Det bästa

Jag har spenderat en mycket mysig och trevlig helg med min älskling. Sex månader i lördags, helt galet vad tiden går! Vi gick och såg Sherlock Holmes som var helt klart värd att se. Sen chillade vi hemma hos Nima och var hemma igen vid tre. Trots detta vaknade vi rätt tidigt och har bara myst hela dagen. Sen fick jag blommor av Alex, hur fint var inte det?!



Extra många kramar och pussar till er i dag på alla hjärtans dag!

Tidiga mornar

Todilo, igår var en trevlig kväll hemma hos Annasara, våfflor, hallon och brownies det säger väl allt?

Idag blev det upp så tidigt som 06:10 för att hinna äta fukost och packa in både Starchip, Guten och Eddie i hästbussen. Iväg på travet och dumpa dem där och sen hämta Simpan, Annie och mr Hannibal på Forslunda. Väl på travet igen körde jag ett rätt lugnt snabbjobb med Starchip, troligtvis blir det start i ett monté lopp den 19:e i Bergsåker.

Körde Simpan i provlopp, jag var helt lost i voltningen men kom iväg helt okej i giltiga. Han gick riktigt bra och vi vann från dödens! Sen var det ponnydags, Felicia skulle köra Guten och jag Eddie. Riktigt kul med åtta ponnyer i provloppet men Eddie och Guten körde eger race! Eddie vann och var superduktig, Felicia körde Guten riktigt bra också så det var bra för honom att få röra lite på sig!


Förhandsgransking

Jag ska komma ihåg det till nästa gång, okej?

Kram

Inte kul

Den här veckan har vi friskvårdare faktiskt haft mer at tgöra än vad vi klarar av tror jag, i alla fall jag. Men vi är hårda, bara fredagen kvar nu!
Julia gjorde en strike!Bilden säger hur vi alla måddePigga och glada Frida och Hanna, lika heta som vanligtNaturkunskap är vårt ämne

Kram

Pappa flyr

Min pappa flydde just ut ur huset när jag jag sa Asiatisk barbecuekyckling och quinoa, jag tror inte min far tycker om mig längre.. Han vill ha pomes frites kyckling och gräddsås... :]

Kram

Skola,skola

Hejsvejs, började dagen med att simma på Iksu och sen äta en god frukost med mamma. Är inne på fjärde och sista lektionen för dagen som är småföretagande A. Känner mig lite less just för att det är fint väder ute och jag vill ut och rida, speciellt för att Tuttis var så fin på dressyren på Hippo igår!Jag orkar inte lyssna mer nuuu :]

Kram

Helgen

Tjoho, så nu går även den här helgen mot sitt slut men jag tycker att helgen för en gångs skulle inte gick allt för fort. På fredag blev det Iksu, körde Guten och red Tuttis samt chill hemma i soffan med mamma.

Lördagen bjöd på skönt väder och det blev en lång körsväng med Eddie och sen shopping på stan med mamma. Var tvungen att köpa mig en rosa tröja att ha på Iceballs 18 år fest där rosa var temat. Det blev en riktigt trevlig kväll och jag och Alex åkte hem till mig vid två. Idag var det ännu bättre väder så jag gick upp och red Tuttis medan Alex låg kvar och sov. Sen bara flög hela dagen iväg och vi degade på. Nu måste jag ta tag i historian, bläää jag kommer ingenstans med den..

Kram


Ego och sånt

En trevlig Kajsa Gustafsson ringde mig under historian idag, japp jag blev förvånad! Läs om du har lust :]
http://www.ungdomstrav.nu/articleView.aspx?articleid=690


 Hihi jag ser ut som "Flin" i Lejonkungen
Jag vs Flin

Kram

Bara en dag i livet

Nu ska jag skärpa mig! Okej visst jag är sjukt less, men det blir väl antagligen inte bättre för att jag går omkring och gnäller?! Jag orkar inte med negativa människor så nu får jag se till att inte bli en själv! Hurvens...

Idag åker pappa ner till Stockholm igen för att se till att min bror blir klar med ombyggnationerna innan bebisen kommer. Ja, för snart är det dags, Tobbe och Marias första bebis är beräknad till den 14 februari, alla hjärtans-dag och allt! Jag börjar bli nervös nu, men det ska nog gå bra!

Dagen kommer bli rätt nice med Afro på gruppträningen och sen efter skolan blir det Iksu (räddar min dag), plus att jag får mammas hemgjorda köttbullar till middag!

Kram


Ponnypuff

Efter skolan idag blev det intervaller med Fighter och Eddie, riktigt kul att se hur de fightar mot varandra! Eddie känns riktigt kanon och nästa lördag kanske det blir provlopp om jag hittar någon som han kan få springa med! Fighter ska inte gå provlopp än, då blir han bara less. Tuttis är på G igen, tillbaka från vintervilan. Han har känts riktigt bra för att ha stått i nästan två månader, (jag trodde det var ungefär en, bra tidsuppfattning) men det har han förtjänat! Joline var här och red Guten idag, sen de började longera honom innan hon rider verkar hon hålla sig kvar oftare vilket känns bra för mig! Guten kan vara lite stygg när han är pigg förstår ni!
 ;)
 sötaste Guten!

Kram

Matteångest

Hade en lektion idag, matte. Men jag vet inte vad det hjälpte jag är skitnervös för provet imorgon jag känner att jag bara blandar ihop allt, suck! -.-

Jag hade ju halvdag idag så efter matten hade vi vår stresshantering på Iksu, som för att inleda Iksu-veckan som i sin tur blir en tröst när matteprovet går åt skogen!

Kram


Praktik?

Nu går jag i funderationer vill jag lova! För stipendiumet som jag fick av Folksam/Umåker har jag tänkt att jag kanske, kanske ska åka på praktik. Ska se om det finns möjlighet att få vara hos Anders Lindqvist i Frankrike, hade varit grymt kul! Men jag får ta mig en funderare på det här. Nu ska jag laga mat =)


Frankrike är en av de länder som är störst på trav och framförallt monté, och självklart hemland för Prix d´Amérique!
Kram


RSS 2.0