Ork efterlyses?

Finns det typ att köpa på burk, ork alltså?
Aja ska på stan en sväng nu efter att jag kramats lite med Alex, sen blir det hem, middag och ta tag i hemprovet i religion! Sen ska jag läsa på lite om bokföring och fixa en pärm samt en handlingslista till Bakleveransen. V.40 blir start för mitt lilla bakföretag! Någon som vet av ett fikasuget företag? ;)



Kram

Vår Starchip är en stjärna!

Han vann montélopp i dag i Dannero med Linda S Hedström! Inte helt fel måste jag säga, vi behövde ett litet uppsving!


Kram

Ännu en måndag

Idag blev det en skön dag hemma, känner mig bättre men eftersom mina ögon runnit i stort sett hela dagen. Nu är det bättre och jag får så lov att gå till skolan imorgon. Känner att jag ligger efter, fy vad jag hatar att missa saker i skolan.

På förmiddagen läste jag lite religion och bakade ett gott bröd. Softade och sen tog jag faktiskt en ridtur med Martell, jag blev rätt trött men det var skönt att komma ut en sväng! Fotade även kissebebisarna som ni får se här; (och en bild på brödet så klart)





Kram

Fortfarande sjuk

Min förkylning bara byter område i kroppen tror jag, nu har jag någonform av ögoninflamation så mina ögon rinner hela tiden. Stannar nog hemma imorgon också, kan hur som helst inte vara med på idrotten och då har jag bara NKb och projekt kvar och på projekt behöver vi inte ens vara på lektionernan, så slappa hemma känns som en plan.

Haft en sjuk-mysar-helg med Alex där vi typ sett på film, hostat, ätit, snorat, sovit, klagat och faktiskt varit en sväng på Media Markt och kollat på massa roliga prylar jag inte har råd med.

Tog en skrittur barbacka på Fighter för det var typ det jag orkade med idag. Pappa fick köra Humle & Dumle.

Kram

Urk

Sjuk och less, men vad som är bra att jag känner mig på bättre humör, känns som om jag kommit ur svackan jag haft i typ två veckor, någon borde slå mig (hårt) när jag gnäller så mycket!
Ont i halsen men imorgon är det friluftsdag, promenad med Johanna och frukost på Starz, låter det fel eller?
Sen lär jag smyga mig hem till Alexander och mysa och på kvällen blir det snabbjobb med Eddie och Starchip och ett montéprovlopp på Martell! Spännande, bara jag orkar...

VAD SKA JAG DÖPA MIN BAK-FÖRETAG TILL? Startar ju ett företag nu i Småföretagande B-kursen och jag behöver ett namn, hjälp!  Bakar fredagsfika, "gofika" till företag, kom gärna med namnförslag!

Tårtan jag bakade till min 17-års dag! Snart är det ju 7 november, ganska snart...

Kram

4 små kissekatter

Spenderat en lugn och mysig helg med Alex, vi har myst, bakat pizza, tittat på idol,  300 eftersom det tydligen var en film man ska ha sett, och ja den var annorlunda men riktigt bra! Sen kikade vi lite på valdebatter och parodier på valdebatter... Soft. Idag har jag rensat min garderob och börjat städa, sen red jag Starchip som gick som en gud i hagen i dag, en stor puss på honom! Resten av dagen har jag handlat, skrivit lite på min projektplan om Eddie och bakat bröd (som vanligt..)

Sen har jag ju glömt säga att Tea fått kattungar igen! Fyra stycken, två svart/gul/grå/vit randiga, en grå och en helt svart!

Kram

Grinolle

Less på skolan och jag känner att jag är onödigt grining. Men med världens finaste pojkvän, varma mackor, en underbar Anna och söta ponnykursdeltagare blev allt bättre.

Jag kom att tänka på i tisdags när jag var ute och red, man blir nog rätt knäpp av att vara ute och spendera så mycket tid själv med hästar med tanke på att de aldrig svarar. För jag sitter just ofta och pratar med mina pållar när jag är ute, så självklart ser jag ibland -oftast försent- att någon står vid sidan av vägen, på sin gårdsplan, och glor på en som om man vore dum i huvudet. Men vad tycker ni? De som pratar med sina hundar får ju inga konstiga blickar vad jag vet. Är det knastigt att föra ett samtal med sin häst?



Kram

Sverigedemokrat på Östra, njaa

Nä killen som debaterade för Sveriedemokraterna fick inte speciellt många med sig, undrar om han tog sig helskinnad ut från skolan...


Jag var inte riktigt säker på vad jag skulle rösta på innan jag lyssnade på debatten idag på skolan. Sen brukar jag inte riktigt dela med mig av vad jag just valt att rösta på. Men eftersom nu Amanda nu så snällt frågar så får jag väl svara, jag röstade på Folkpartiet, så ja jag vill ha kvar den sittande regeringen, jag vill ge den så kallade Aliansen fyra år till för att se vad det kan ge.



Kram

I valet och kvalet

Då är veckan igångsparkad och idag är det skolval. Jag är faktiskt rätt intresserad av politik men är dock inte speciellt insatt, för ändå inte rösta i år i det riktiga valet eftersom jag inte fyllt 18 än. Meen jag ränkar ner....
Ska springa på stan och fixa lite med småföretagande sen blir det hem och ut med hästar sen laga spagetti och köttfärsås till middag, mumma! Det måste finnas typ 100 olika typer av köttfärsås, får se vad jag hittar på ikväll ;)

Kram

Ny vecka

Nu har det varit en del frånvaro gällande bloggandet då jag inte haft tid eller kunnat samanfatta allt som händer. Men vi kan ju i alla fall ta att i lördags var det en väldigt trevlig festkväll med massor av trevligt folk! Hela söndagen blev väldigt slapp efter att jag och Alex städat klart. Lyxade med våfflor till frukost/lunch.

Hmm, den här veckan känns rätt konstig och jag har inte någon koll alls, men jag får väl styra upp veckan ikväll!

Kram

Varning!

Tänkte bara säga att imorgon halv två har jag min första körlektion på bilskolan, så håller från vägen.
dock gick det riktigt bra att köra fram och tillbaka till styrelsemötet ikväll, dock kan jag ha kört över en groda så R.i.P på dig lilla groda.

Nice dag i övrigt med en lektion och så en stunds projektarbete. Sen blev det en myspromenad med Fighter, kyckling med soltorkade tomater, chili och keso till middag, styrelsemöte och så nu kvällsfika som bestod av te och limpa (som jag bakat själv så klart..) och leverpastej!
Är det typ bara jag i hela världen som tycker om leverpastej?!


Kram

Ibland ska man stanna hemma

Ja, Solänget var inte min dag hekt enkelt! Sist med Fighter på 1.55,4 och Eddie diskad tvåa. Kan inte påstå att jag körde speciellt bra den dagen, men men det är nyttigt att det går dåligt ibland också så att man verkligen kan glädjas när det går bra. Så det är bara att ta nya tag nu!

Alex kom till mig igår, han såg Transformers II och jag sov, höhö. Sen fick ALex vara chafför åt lite folk som var på släktmiddag henna hos oss, det var ju också en erfarenhet..

Starchip var KANON i jobbet idag, synd bara att man måste vara i skolan på torsdag istället för att åka till Gävle...

Det blir hem till Alex ikväll, sovmorgon på måndag, yes <3

Kram

Mogen och vuxen= jobbigt

Starchip lunkade sig till en 4:e plats, måste skruva upp honnom lite mer inför Gävle om han kommer med. Dock får jag inte rida eftersom jag är duktig flicka och ska gå i skolan.....

Det är ofattbart hur mycket den ponnyn betyder för mig, att jag måste sälja honom under nästa år det får jag acceptera, men nu? Nej det är jag inte stark nog för, att sälja Guten var nog det svåraste jag gjort i mitt liv hittills. Men Born Fighter, han och jag sen han var 8 månader, jag älskar den ponnyn som om han vore mitt barn. Sätta ett pris på sitt barn, sitt mästerverk, livsglädje och vän?

Ibland är det rätt tid, klokast, mest korrekt osv. Men om tårarna börjar rinna vid bara tanken på att denna lurviga lille plutt skulle lämna mig, är det rätt då?

Fy fan jag vill inte bli vuxen


Kram

RSS 2.0