Sammanfattning av 2009

Det här blir sista inlägget för 2009, så jag tänkte ta hjälp av en lista för att sammanfatta mitt 2009  


ÅRET
Hur har året nollnio varit för dig?
Både det bästa och det sämsta året i mitt liv tror jag
Bättre än förra året? Ja, mycket!
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? Borgafjäll, Spanien, Sundsvallopen trot, Midsommarkransen och Stockholmsresan är fina minnen
Har du flyttat under år nollnio? Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? Jupp, ungefär alla låtar av Moby
Har du druckit alkohol? Joru
Har du kysst en främling? Haha en spanjor

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio? Från botten till toppen
Har du varit kär? Jao
Har du sagt jag älskar dig till någon?Jag har ju det
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja :]
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej, inget sånt

SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord?
Nej, och det är jag glad för
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon med knytnäven? Nej, jag har varit en snäll flicka
Har du varit i slagsmål? Nope som sagt, snäll flicka

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar?
Om jag inte skulle ångra något hade jag ju inte lärt mig något
Isåfall vad? Haha, skulle inte få plats, men kanske har jag varit lite för hemlighetsfull
Har du skämt ut dig? Mer än jag önskar att jag gjort
Har du ljugit för en vän? Ja, tyvär
Har du varit ute en hel natt? Nja, tror inte, jag gillar sömn
Har du blivit tagen av polisen? Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Jupp
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Jupp

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på?
Östra
Har någon varit elak mot dig i skolan?  Nej
Har du gjort något framsteg? Med matten och hästarna
Haft alla rätt på ett prov? Jag tror det
Har du träffat nya vänner?  Japp!
Har du förlorat en vän? Jag antar det
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Ja det kan man säga
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej
Har du ljugit för en bästavän? Mjo
Har du många tjejkompisar? Ja det hoppas jag i alla fall!
  GOTT NYTT ÅR och lova inte för mycket du inte kan hålla nu!

Kram


Sista dagarna

Ett tag sen jag skrev nu men jag har varit med Alex sen han kom hem från Finland och imorgon åker han till Aruba, så det är bäst att spendera tiden väl.  Efter att han åkte hem så har jag ridit Starchip, lagat middag och just slängt in ett bröd i ugnen, så vi får se vad det blir av det.

Nyår imorgon, kommer äta middag hos Petter sen blir det stan vid tolv-slaget och sen hem rätt tidigt tror jag. Vad har ni för planer?

Kram


Okej nu har vi fått snö

Nu kan jag i alla fall inte klaga på att det är för lite snö! Tog en kort och mysig tur med Fighter idag, kort mest för att mina tår ville lämna mig...


I går startade Starchip på Umåker, familjen satt på resturangen och jag fick ta hand om hästen. Men det var grymt kul att få värma och allt själv, sen att han var fyra i ett tufft gäng gjorde inte saken sämre, duktig heest!

Kram

Julafton

I går var det verkligen en lugn och skön Julafton, helt otroligt att vi inte såg en enda film utan satt tillsammans hela kvällen! Underbart måste jag säga, och vad som mer är underbart är min julklappar. 
 
Av mina bröder med familj fick jag ett presentkort på SF fyllt med "tillräckligt" så det blir nog något biobesök snart, vilket passar bra då jag varit sugen på det. Av farmor fick jag presentkort på Inspiration, så nu har jag en hel del att handla för där, mmmellandagsrea! Örhängena på bilden nedan fick jag av Nettan, av morfar fick jag ett grymt nagelvårdsset som jag får ta tag i någon dag när jag har tid! Av pappa och mamma fick jag smink från i.d., ett "startkit" med borstar och allt, precis vad jag behövde eftersom det är på tiden att byta ut allt gammalt smink jag har. Fick även en tröja som jag velat ha. Tack!
 

Kram


Dan före da.. osv

Ser på det flesta bloggar jag följer nu att antingen är det panik över julen eller så har man gjort det riktigt mysigt för sig! Imorgon kommer Tobbe hem, det ska bli kul att träffa honom igen, det blir ju inte så ofta när han bor i Stockholm.. Men jag är lite deppig också ska ni veta, Alex åker ju till Finland imorgon så nu får jag inte träffa honom på flera dagar. Men då blir det extra bra när han kommer hem igen!

Sen har jag och Nettan lite panik över nyår, vi vet inte alls vad vi ska göra! Någon som har en plan att dela med sig av? 

Hmm får jag tid blir det ett pepparkashus imorgon! Detta är fjolårets som jag gjorde med kusinerna från Linköping!


Kram 


Som jag vill ha det

I går (lördag) red jag mitt första montéprovlopp, och det gick kanon! Lite tufft att vi som rider monté måste stå på tillägg men jag och Starchip var typ sexa i mål, så jag är super nöjd.

Mys med Alexander igår, åkte hem vid tre idag och saknar honom redan. Inte lätt inte! när jag kom hem efter att jag handlat med mamma lagade jag mat och nu har jag och mamma bakat julgodis och pysslat hela kvällen!  


Kram


Jullov -09

Äntligen jullov! Men innan jullovet blev det en grym avslutning i skolan! Ni kan kolla in lite bilder från den här! 

Inledde mitt lov med lunch med mamma på Lottas och sen en tur på stan, nog för att jag slagit in nästan alla paket men jag hittade ett paketpapper och band på Lagerhaus som jag inte kunde låta bli att köpa. Sen blev det ett par rödglittriga strumpbyxor som jag ska ha i jul och örhängen, små "ploppar" i olika färger detta hittade jag på Gina.

När jag kom hem red jag Tuttis och Fighter tjugo minuter var, gick inte att vara ute längre, det är så grymt kallt nu, mina tår och fingrar ramlar av!

Nu ska jag mysa i soffan hela kvällen, hare gött!

Kram

Fokus?

Nu har i alla fall min hjärna gått på jullov, fast jag har en timme historia kvar att fokusera på... hmm. Längtar till imorgon, avslutningen innan jul brukar vara så mysig och så ska ju Alex sjuna och spela.

Fick en fråga varför jag red Starchip på Hippo. Det var mest för skojs skull, men också för att när jag sålt Tuttis är det honom jag ska börja rida där! Han ska få jobba lite dressyr nämligen.


Passande

Lovet har nog aldrig kommit mer passande, sista riktiga dagen imorgon! Soft.

Jag vet att ni finns för mig och det är jag glad för,
och tro aldrig något annat än att jag försöker. 

Kram


Bebisfrö

Rättskunskapen har helt klart fått ett uppsving, det har visat sig att ämnet adoption och insemination kan vara roande, bebisfrö... höhö

Ikväll ska jag rida Starchip på på Hippo, den ni!

Btw det snöar(bebisfrööön//Annasara mohahahhaha)! !


Husmor

Jag går nu under namnet "husmor" hemma efter den här helgen.

Till att börja med tog jag ledigt under fredagen och var hemma och softade, red, pluggade spanska och bakade lussebullar.  Alex var tvungen att hjälpa mig lite för att vi skulle hinna klart till Idol-finalen. På lördagen blev det pepparkasbak och inte så mycket mer. Igår bakade jag en grymt god äppelkaka och typ världens godaste bröd! Recepten hittar ni här: brödet och äppelkakan.

Nu är spanska provet skrivet och det gick väl sådär, men jag hade ju inte direkt lagt ner så mycket tid...

Kram

Oops

Haha ser att jag skulle lista fem saker och det blev sex saker jag längtade efter i jul men ändå glömde jag att jag självklart längtar efter att hänga med mina kära vänner och klasskamrater! Detta uppmärksammade Coco, och jag tror hon kände sig lite glömd, förlåt!

Nu måste jag damsuga mitt rum men sen så ska jag sova!

 Jag hade lite för mycket tid på morgonen idag, så det blev en rosa touch över det hela, rätt ovanligt för att vara mig.

Kram


Längtan

Jag brukar aldrig längta till jul speciellt mycket, men nu gör jag det! Eller det är väl egentligen vad som hör till julen jag längtar efter! Jag tänkte lista de fem saker  jag längtar efter mest, utan någon speciell ordning!

1. Att få träffa mina bröder med familj mer
2. Mer tid med Alexander!
3. Baka, baka massor av julgott
4. Träna mina ponnyer
5. Ledighet
6. Mysa i soffan



Ljug för mig

Då var den näst sista veckan på börjad och de sista veckorna ser ut att bli rätt tuffa i skolan och det blir inte bättre av att jag längtar som sjutton att få träna min små älsklingar helt själv! Pappa tar ju som över på höstterminen eftersom att jag ska kunna lägga ner mer tid på skolan och Tuttis. Fast det är ju bra att kunna lägga fokus på en häst också! För övrigt blir det derssyr imorgon på hippo med Tuttis, blev ju ingen förra tisdagen eftersom jag var på ett möte på travet då. Så det ska blir kul, så drygt att rida hemma nu när det är så hårt i marken!

Nu blir det plugg en stund och sen en promenad med mamma!

Kram


Järvsöfaks-200

2:a advent och julshow på Hippo var mysig julstämningshöjare och sen blev det vidare och jobba i stället för Matilda på travet, och jag kan säga att det var rätt dag att jobba! Fick ta emot självaste Järvsöfaks när han travade in sin 200-ande seger! Vilken pålle må jag säga, så det det blev fyrverkerier och glädjetårar, jag blev så rörd när Jan-Olov Persson skulle beskriva Faksen och rösten bara sprack för honom! Fin, fint! Sen fick vi avtacka  Nordgubben av samma årskull som gjorde sin sista start.
 Världens bästa kallblod! 

Nu har jag även bytt till julgardiner och städat min garderob, inte pluggat något så jag får väl ta igen det imorgon helt enkelt!

Kram 

18 dagar

Ja nu är det 18 dagar kvar till julafton tror jag, och vet ni vad jag har bara två julklappar kvar att köpa! Det är mamma och Alexander som är kvar.

Mamma hämtade mig hos Alex klockan tolv idag sen drog vi till stan och började med en lunch på Direct i UP2. Sen blev det julshoppning i flera timmar så nu är jag rätt pank, men att vara pank hör ju typ ihop med julen, eller har jag fel, det kanske bara gäller mig?

Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på julmusik och avslutar min psykologiuppgift och snart ska jag snart slå in mina shoppade julklappar!

Stress!
Kram

Träningsvärk

Jo tack, men jag gillar det.

Bra dag idag, vakana hos älskling, gå till Iksu intevju och Steppass, sen grymt god lunch på Norlandsoperan med mamma och så hann jag toppa håret hoss frissan, vilket verkligen behövdes! Sen tillbakatill Iksu för Afro och bodycombat, båda passen var helt sjukt roliga! Tillbaka till skolan imorgon och jag är varken klar med spanskan eller psykologin, inte bra...

Kram


De e nice

Yoga och gym idag blev det och kommande dagar ser ut så här:

On 2009-12-02
Sport 16:00 - 17:00 Bodypump      
Sport 17:15 - 18:00 Cykel 40      
Sport 19:15 - 19:45 Core Control      
To 2009-12-03
Sport 11:00 - 12:00 Stepmuskel        
Sport 16:00 - 16:45 Afro(45)        
Sport 17:15 - 18:15 Bodycombat
Sport 11:00 - 12:00 Stepmuskel Aten 3 / 85   Sport 16:00 - 16:45 Afro(45) Aten 5 / 90   Sport 17:15 - 18:15 Bodycombat
Det blir niice!

Kram

RSS 2.0