Bit ihop eller bryt ihop

Soft mitt internet är tillbaka, VG på ett matte B- prov(!), historian är klar, arbetslivsdagar på IKSU tisdag, onsdag och torsdag, jag har i alla fall börjat med psykologin och jag får vofflor till middag. Livet har sina goda stunder lixom!
 Fler goda stunder! Hoting -09

Kram


Skyll på mig

Lasse Lindh -  Skyll på mig   

En månad

Den här veckan känns det som om jag har mycket som ska göras, bokredovisning, matteprov, historia och spanska. Samt att hjälpa till så gott jag kan inför ljusstöparfesten på lördag! Men det är väl bara att kämpa på som vanligt. Men jag känner att jag har brist på motivation och är grymt skolless just nu.

Ikväll blir det träning med Tuttispojken på Hippo, även fast jag kanske känner att jag inte riktigt har ork och tid så ska det blir kul, det går frammåt för varje träning så jag känner ju att det ger något!

24 november idag, en månad kvar till julafton!


Fråvaro

Veckan bara flög förbi och nu är det än en gång söndag kväll, men helgen har i alla fall spenderats väl! Redan klockan 08:00 tog jag och mamma bussen till Härnösand för att träffa morfar, som fyller 77 imorgon. Det har varit riktigt skönt att inte vara hemma, nog för att jag saknat att vara med Alex. Men det är något speciellt med Härnösand som jag älskar, jag vet inte om det är alla de gamla husen, människorna, eller om det bara är det att där finns det inget jag måste göra. Jag får bara en massa tid att tänka över saker och ting som jag annars brukar vara bra på att skjuta undan.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen hoppa i säng så att jag är utvilad inför veckan!
Kram

Mittiveckan

Veckorna bara rusar fram så här fram till jul, eller vad säger ni?

Har nu försökt mig att förstå matten, men jag har gett upp nu, livet är inte lätt! Tur att jag har Alex vill jag lova.
Nu blir det kvällsfika och sen ska jag krypa ner i sängen och läsa lite.

Jag åker troligtvis till morfar på lördagmorgon, det längtar jag till eftersom det är typ det enda tillfället jag slappnar av helt och självklart saknar jag morfar väldigt mycket.


Lätt panik

Jag lämnde in min telefon igår, jag fick en Nokia som lånetelefon, en Nokia! Det håller inte...

Sen har jag panik över julen, vad ska man ge till alla?! Pappa och farmor är jag klar med och kanske mamma, men resten då?

Stress!

Kram

Utfryst

Det blev inget bloggande i helgen så nu drar jag kan berätta lite vad hållit på med. Fredagkvällen spenderades hos Alex och vi såg Idol, det var supermysigt men jag var tvungen att åka hem eftersom jag skulle köra provlopp på lördagen. Provloppet gick bra, körde som jag kanske nämnt Anni från Forslunda. Vi var väl bland de sista i mål men det var grymt skönt att kunna röra armarna efteråt! Vid fyra åkte jag till Lenny åt middag där såg på en shopaholics bekännelse som var mysig! Hela kvällen var väldigt trevlig!

På söndag gick det undan vill jag lova, övningskörde, red Starchip, städade på travet, handlade, bakade bullar (som blev awesooomeee) och åt middag med min bror, Lisa och Johannes! Sen gjorde jag lite matte också, känner mig duktig!

Min mobil är död så jag känner mig typ utfryst från omvärlden, men jag kan tänka mig att det är rätt nyttigt för mig, hehe... Så ni kan ju berätta vad ni haft för er? För jag har ingen koll!
 

Kram


SkönhetsmissNej men det är klart att vi är heta! Stilbytardag idag, jag vet inte riktigt vad vi var men kul var det!
Nu har jag faktiktiskt lyckats få bort allt smink och ska snart åka till Alex, han gillade inte riktigt hur jag såg ut idag tror jag!

Starchip var tvåa i sitt första montélopp igår! Hur duktig som helst enligt pappa! Fått turen att få låna en häst från Forslunda imorgon så att jag får köra!
Ha en trevligt helg nu!

Kram

när du har mig förlorar du mig aldrig

Jag vet att jag kräver för mycket av dig, men jag litade på dig. Men jag kommer aldrig sluta vara din vän. Jag behöver bara lite tid. Du vet att när du har mig förlorar du mig aldrig.

Plask

Bad på gympan idag och så fick jag tillbaka rättskunskapen, annars så har det varit som en vanlig tisdag. Eller vi fick faktiskt sluta tidigare vilket gjorde att jag han ta mig en tur med Coco på stan, där jag spontanshoppade en rosa (!) stickadtröja, så mysig att jag nog tar på mig den redan imorgon!  I övrigt går isdagarna går så fort då jag har träning på Hippo på kvällen, allt tar ju sån tid med det, hinner inget annat alls!

Det här fina ljuset fick jag av min Sofia när jag fyllde år, tack igen min finaste! Vi måste ta det lugnt tillsammans snart, det var längesen!
,

Kram


Tack!

Jag har verkligen haft en superbra helg, fått träffa massor av trevliga människor som jag inte sätt på länge!

Lördagkvällen var verkligen trevlig, tack alla ni som var där! En superfin kaffemugg har jag fått mig också! Hur nöjd som helst. 
Nu är även historiaprovet avklarat, det kanske inte gick som bra som jag velat men ändå bättre än jag väntat mig om ni förstår.
 

Kram

Nu så 00.12

Nu är jag 17, men det var väl inget speciellt med det men som ag har kämpat med denna tårta och nu är den klar och förevigad, kommer nästan inte vilja äta den!Kram

På lördag, på lördag

Imorgon smäller det, 17 år, men det är inte roliga med dagen utan att det kommer massa trevligt folk hem till mig på kvällen! Taggar, taggar!

Men ikväll ska jag hem till Matildas lägenhet, hon flyttade dit redan i lördags tror jag det var, det blir tacos och lite inflyttningsmys ikväll! Sen blir det hem och baka och förbereda tårtan till imorgon och sen plugga historia. Ja, det är i alla fall planen. Men visst har veckan gått fort eller är det bara jag? Hur ser helgen ut för er?

Kram

Avundas mig

Jag har världens bästa vänner och de finaste klasskamraterna jag kan tänka mig. Bara så att ni vet.

bilder från lovet när jag hade lite för lite att göra och var sjuk

mys på haloween

 Ett av bröden jag bakade, mumma kan jag lova med båda svarta oliver och soltorkade tomater!


Iksu-dagen

Hej, jag är trött i kroppen. Trots att jag hade ganska snälla pass! Jag vet att jag är tråkig men jag ska blogga lite mer när jag får tid och har något mer intressant än klagomål att komma med! Ha de gött!

Kram

Tornado

Nu snurrar det bara, allt virvlar runt och jag tappat kontrollen, de vänder upp och ner på saker i mitt huvud, saker jag bara inte har tid att tampas med nu! Jag beer snälla, några extra timmar! Jag hinner aldrig träffa Alex heller vilket är otroligt dåligt, bara sämst. Hästarna får ingen motion heller, psykbryt..... Jag behöver få skriva ur mig lite bara.

Kram

Tillbaka i skolan

Jahapp, då var jag tillbaka i skolan igen, ganska skönt med sovmorgon till att börja med i alla fall! Sen går ju hela veckan under temat friskvård så det blir nog ganska kul plus att vi har en heldag på IKSU på onsdag! Dock spanskaprov på fredag och redovisning av frikvårdsarbetet men det löser sig nog! Jag har ju lördag att se fram till!

Söndagen blev väldigt lugn och skön! Bakade två sorters bröd och red Fighter en lång sväng! Ett helt okej avslut på en hård vecka.

Kram

RSS 2.0