Som ett löv i vinden

Japp så kände jag mig i dagens provlopp med Starchip, 1.24 tempo skulle det vara men efter de två återkallade starterna + en omstart blev lillepållen en aning het. Öppnade första 500 på 1.20, wiiie! Sen lyckades jag i alla fall bromsa ner ordentligt och fick ligga i rygg på "dagens-räddare-i-nöden-Stefan". Men jag prickade första 1000 på exakt 1.24, fan vad jag är bra! Lyckades också ta mig ut från innerspår när en häst galopperade så Starchip och jag först över mål, coolt typ..

Degat resten av dagen och så lär kvällen bli, tråkigt men dock välbehövligt då jag fortfarande är sjuk. Men jag får ta igen festandet till nästa lördag då jag fyller år, får se vad jag lyckas planera ihop till dess! Nu ska jag nog ta mig ett varmt bad och sedan somna till en skräckfilm i soffan! Ensam hemma och skräck, i skogen.. Någon som vill hålla mig i handen?



Kram

Typiskt

Vaknade vid nio när jag skulle få sova hur länge jag ville, fick ett sms av Sofia att hon hade feber, så det blev inte stan idag. Men jag chillade hela morgonen bakade en kaka som jag tänkte ta till travet imorgon och fika på efter provloppen. Kör lopp tre med spår fem. Ridit Tuttis och Starchip sen har jag sovit i soffan till Idol. Blä, det här blev en tråkig dag men jag är sjuk och då är det väl meningen att man ska ha tråkigt! Kan inte någon berätta om något awesome som hänt på senaste tiden? Jag behöver höra något spännande!



Kram

Upp!

Nu ska jag ha lov på riktigt de sista dagarna! Stan med Sofia imorgon, provlopp och kanske det styrs något på lördag! Söndagen är helt oplanderad, otippat va?

Chillade med Petter ikväll, åt massor och såg "Upp" den var riktigt söt!

Kram

Det gör ont

Min träningsvärk i armarna är inte okej, INTE okej! Sen håller jag på att bli lite sjuk, igen! Vad händer? Vad som mer gör att jag är lite grinig är för att Alex åker till Finland imorgon, så honom får jag inte träffa förens  på måndag, många dagar..

Men jag ska inte deppa ihop helt, ska träffa Petter imorgon, vi ska käka middag, det var lite för längesen! Det här är Nettan, hon är heeet!

Kram


Pick'n pay

Min måndag var råmysig med lunch och shoppning med mamma på stan och avslutades hemma hos Nettan där vi chillade och snackade skit som vanligt!

Tuff dag i dag måste jag säga, upp sex och släppa ut mina pållar och sen i väg till travet och pyssla med hästana där! Men mellan nio och halv elva satt vi och drack kaffe, hårt liv.. men sen åkte jag med Mats till Skravelsjö och körde Tornado och Pick'n Pay. Ja, mina armar kommer att smärta mig imorgon men det var det värt! Dit imorgon igen och på torsdag! Så jag ska sova snart så jag orkar upp imorgon!

Kram


Coco - ryttaren

Hihi jag bjuder på lite bilder från när Coco red Tuttis i lördags och några söta badbilder på Johannes när han var här i lördags han också! För övrig så red Alexander också men det blev ingen bild på det, attans...

Igår på kvällen spelade Alex och hans coola kompisar på folketshus, och de var superduktiga! Efter de spelat satt gick de och åt på MAX men jag, Coco och Fanny kvar, fast efter en stund insåg vi att vi inte riktigt hörde hemma där så vi gick till MAX vi också där Coco åt världens minsta hamburgare och blev ännu hungrigare, stackars liten!

 

Kram

Effeketiv

Wow, dagen gick fort! Ridtit ut en lång sväng på Fighter med tillsamans med mamma och Tuttis sen blev det lunch och efter det han jag rida Starchip och köra Eddie. Alla hästarna var kanonfina idag, men Guten hann jag inte ut med, ta honom imorgon! Bakat en morotskaka som enligt mig blev awesome! Barnvakter åt Johannes ikväll för första gången, Jocke har redan hunnit ringa och vara nervös, det verkar vara jobbigt att vara förälder!

Nu sitter jag och väntar på Alexander, Coco och hennes Alexander, hihi Coco ska få prova rida Tuttis! Ha en trevlig lördagkväll!



Kram

Jaha, fokus?

Nu är sista lektionen innan lovet här, är jag fokuserad? Nej inte precis! Tur att psykologin är rätt slapp, eller vi gör det slappt. Coco och Annasara sitter och tittar på porriga kläder till Haloween, haha jag hoppas inte de tänkt beställa hem de där kläderna, men man vet aldrig! Nu pratar vår lärare om flow, något som verkar nice, lixom allt bara flyter och man tappar tid och rum, och nu ska vi diskutera hur vi skulle uppnå ett optimalt liv. Jag kommer nog överleva den här lektionen ändå! Vad händer ikväll tro? Får se om det bli en sväng till travet annars tror jag ska baka något och sen chilla framför TV:n!

Sen blir man alltid glad när man får läsa sånt här! Christina H skrev några rader om Eddie efter onsdagen på ponnytrav.ifokus.se : Björksta Eddie såg helt fenomenal ut. Han gick i spets från start till mål, och såg ut som om han aldrig mista tempot. Stort grattis. Glad

En dag

Nu var det bara fredagen kvar och sen är det äntligen höstlov! Men jag måste säga att jag tycker det var nyss vi började om efter sommarlovet. Men, det sitter aldrig fel med lov!

Novellanalysprovet idag då, kan inte påstå att jag tycker det gick speciellt bra, tror att jag som vanligt lyckats flumma ihop något totalt osammanhängande... suck, men jag får vänta och se.

Ridit Tuttis, ätit palt, skickat in träningsdagboken och ska snart kolla igenom spanska och historian, intressantare än så blir inte min kväll i alla fall. Ta hand om er och bit ihop nu sista dagen!

Kram


Den som väntar på något gott

Väntar aldrig för länge! Det kan man verkligen säga om lille Eddie som tog en seger i sin debut idag på den fina tiden 2.25,9! Som jag har väntat att få visa upp honom och så får jag göra det på bästa sätt! Men jag är mest nöjd över att han skötte sig så fenomenalt, fortsätter han så här kommer jag kunna ha kvar honom som hingst! Jag får tacka Eddie för det bästa möjliga avslutet jag hade kunnat få på en i övrigt grymt bra säsong! Jag kommer somna stolt ikväll!

Kram

Så nära

Jag fick tillbaka mitt matteprov idag, tror ni inte jag lyckats skrapa ihop de 6 VG poäng som behövs och så saknar jag 2 G poäng! G, Jag orkar bara inte.. jag måste sluta slarva! Fy på mig!! Sen måste jag tillägga att rättskunskapen inte gick allt för överjävligt som jag hade väntat mig. Fast bara för att jag ser det från den ljusa sidan nu kommer det väl gå åt skogen!

Kommer att få sluta tolv imorgon eftersom jag ska till Skellefteå med Eddie, men jag missar när Alex ska spela i Aulan, så det var ju mindre roligt! Mitt liv är hårt! Sen har jag en liten fråga, på vår idrotts läxa som varit är en av frågorna " hur ser din träningsplanering ut för resten av livet?" Eh, jag vet inte riktigt hur jag ska tolka detta. Jag har gjort långsiktiga planeringar men är inte detta att ta i?

Kram

Rättskunskap

Min hjärna snurrar, provet imorgon har jag nästan gett upp om! Det finns inget hopp! Aja efter imorgon är detta moment överstökat, då har jag bara träningsdagboken, spanskan och novellanalysprov kvar den här veckan! Hinner jag på dressyrträningen imorgon tro? Ne inte det... Men det är ju bara fyra dagar kvar i skolan nu, sen lov! Lycka.

Kram

Debuten

Min bebis ska debutera! Listan för onsdag den 21/10, håll tummarna nu! Bara vi tar oss runt utan trassel är jag nöjd!

Kram

Fin, fin söndag

Sov hos Alexander och låg kvar i sängen tills efter tolv, inte vanligt för att vara mig vill jag lova, hmm han får mig att äta köttbullar och nudlar sent på kvällen och sova bort halva dagen, hur ska detta sluta? Men vi pallrade oss i alla fall till Iksu vid två. Jag kommer att ha träningsvärk imorgon, saftig träningsvärk!

Sen var det hem och ta in lite hästar och hjälpa mamma med middagen samt pussa på min lilla brorson! Jocke, Lisa och Johannes var på besök på söndagsmiddag! Gissa om den lille krabaten har blivit stor eller?! Han bara växer så det knakar!

Kram

Nystart

Körde mitt första storhästprovlopp idag! Tvåa med Starchip, det var rätt svårt att få till det där med voltningen men det gick tillslut! Eddie fick också gå provlopp och så har jag hunnit rida Fighter!

wiieEddiebäst!

Kram

Stackars pappa!

Ringde pappa efter att jag slutat för att säga att jag åker med mamma till städningen på travet och inte hem med bussen eftersom jag ska på Iksu först. När han sen svarar låter han konstig och säger "jag kan inte åka till städningen, ni får klara er." "Jaha, vad, har det hänt något?" "Ja, jag har gjort mig illa, men då vet jag, måste sluta nu" *klick* Tror ni jag blev liiite orolig eller?! Skickade ett sms till mamma och gick till Iksu, och på vägen dit svarar hon att han skurit sig i handen med ett rondellen (ett verktyg) och måste sys! Tydligen kan en sena till lillfingret ha gått av, han kanske får komma hem ikväll eftersom de inte hinner sy nu utan  det blir imorgon.

Att matteprovet nu gick bajs blev ett mindre bekymmer kan jag i alla fall säga och hur ska jag fokusera på psykologin och spanskan som ska vara klar imorgon, nu innan han kommer hem? Aja, mamma ska tydligen hämta honom nu!
Pappa och liten Johannes<3

Kram


Othello

Idag hade alla tvåor som läser engelska B redovisning av sina Shakespearedramatiseringar, och så även vi, kära fv2b! Vi klarade det också, och jag var knappt nervös, men jag tror det beror på att jag inte riktigt förstod vad jag skulle göra, jag tror inte heller att jag ens nu fattat att jag stått på scenen i aulan inför folk! Det patetiska är att jag är stolt över mig själv!

Men det bästa var att få slippa alla lektioner under dagen och bara titta på och slappa, plus att vi fick sluta tidigt! Han både rida Tuttis och Fighter när jag kom hem innan maten. För den som är intresserad hade Fighter damp idag, den första kvarten vi var ute var fyra ben alldeles för många och han provade de flesta sätt att få mig ur sadeln för att få springa fortare. Det här med varva ner till vintervila är absolut inte hans grej...

Bergsåker 10/10

Kram

52

Grattis mamma som fyller 52år idag! Jag har lovat att ha middagen klar när hon kommer hem, det blir chili con carne. Sen ska vi iväg på dressyr med Tuttis, så vi får klämma in firandet på något vis!

Mamma!

Kram

URF 11/10

Tuttis var underbar i 80-klassen i grunden,  sen gasade vi gärnet och fick två ner i omhoppningen men det spelade ingen roll, han var bäst! Sen i 90-klassen var han ännu bättre i grunden, kom för snävt in på första i omhoppningen så han rev men sen var han kanon! Men när jag red ut ur ridhuset började jag lipa som en bebis. Jag hade nu ridit min sista klass på min vita prins. Spelar ingen roll att vi inte fick några placeringar, jag är nöjd och känner mig inget annat än lättad att det är över nu. The End Tack

Kvällen har varit väldigt bra också! Besök av Jocke, Lisa och Johannes! Gud vad stor han blivt! Sen kom Alex också hit, mys!

Kram

Bergsåker 10/10

Så då var Fighter och Gutens sista tävlingar för året avslutade! Med tanke på hur otrimmade de var är jag ändå nöjd! Guten var femma på 2.08,? och han hade två stora galopper. Fighter var inte alls sig själv idag och är nog lite sliten efter den sjukt bra säsongen han gjort, han var trea på 1.58,9 och fyra på 1.58,1. Slog mitt i loppet gjorde han också, så jag tror han menade på att det räcker för i år nu! Nu ska mina små älsklingsbjörnar gå i ide!  




Kram

Snabbis

Den här veckan gick ju grymt fort! Redan fredag, riktigt skönt. Har bara en lektion kvar, psykologi och vi kanske ska se film, får hoppas på det!

Sen tycker jag att Coco ska ta och bli frisk, tomt utan henne! Krya på dig!

Kram

Sista tävlingen?

Troligtvis blir det sista tävlingen för Fighter och Guten nu på lördag. Sundsvall, Bergsåker på lördag! Listor här för den som är intresserad. Sen blir det nog en 90-klass för Tuttis och mig på söndag.

Idag har jag typ tagit på mig en massa kläder så att jag inte ska frysa, vill inte bli sjuk(are)! Ikväll ska jag äta middag själv eftersom mamma och pappa ska bort. Det är ganska mysig att vara hemma själv men är det mörkt och blåser är det betydligt mindre mysigt.

Kram

Inte okej

Jag håller på att bli sjuk! 

 

Kram


Jag förstår inte...

Nu har typ hela dagen gått och har jag gjort något vettigt? Nej just det. Tiden bara flöt iväg men nu har den stannat som vanligt när det kommer till rättskunskapen. Prov på tisdag vecka 43, och så mycket som jag har fokuserat och satsat på det här kommer det gå hur enkelt som helst! Eller inte, jag förstår ingenting! Hjälp någon?!

Nä nu ska jag "känna" på ordet straffrätt... Önska mig lycka till!

Kram

Lite bättre än bra

Pappa och jag åkte in på banan på förmiddagen med Starchip, Fighter och Eddie för att köra snabbjobb. Red Starchip i sitt första monté-jobb, hur kul som helst, han verkade tycka att det var helt okej han med så nu ska han bara få gå något provlopp och sen kval! Men det jag är mest nöjd över var lille Eddie! Som pappa har slitit, äntligen lite lön för mödan! Det kanske kan bli häst av det lilla skräpet ändå. Fighter körde jag i två minuters tempo utan större ansträngning och han kändes helt okej. Dock ska vi slå tillbaka de vanliga skorna, bakvända på honom var ingen hit.

Sen har jag bara softat idag, skönt att vara ledig men imorgon blir det tillbaka till skolan, wohoo...

Smile!Jag bjuder på ett segersmile idag!
Kram

Plus i kanten

Kvällen hos Sofia var riktigt trevlig! Vi fick besök av två Alexander och en Tobias också, inte illa! Vaknade hos Sofia och åt frukost och sedan blev det bullbak!

Sedan åkte jag ettan i typ en evighet tills jag kom till Alex, då fick han visa upp sin keytar och spela lite. Den var faktiskt rätt awesome, men jag skulle aldrig ens försöka spela på en!

Sen for vi ut och träffade lite av hans kompisar och det var riktigt kul. Somnade vid halv fyra tror jag vilket ledde till att jag faktiskt sov till klockan halv ett, den ni! Sen fick pojken inte sova längre utan fick ställa fram frukost åt mig, men han fick ju bullar av mig så det jämnar ut sig, tror jag.

(jag vet att du älskar mig Sofia)

(Annasaras bild, muummms)
Kram

Fredagsmys!

Tagit det allmänt lugnt idag, ridit min lilla vita prins och så har jag kört Guten!

Nu är jag hos Sofia och sväller efter en tjej-middag med henne, Amanda, Annasara och Coco. Maten tog slut lite för fort och nu ska vi nog helst ta det lite lugnt ett tag sen vet man aldrig vad som händer. Ha en trevlig fredagkväll!


Munsboro Tuite

Nu på youtube http://www.youtube.com/watch?v=-4A39vnzitc & http://www.youtube.com/watch?v=Soa0gpncTQo

Finaste Tuttis!

Kram

Snart får jag helg!

Efter skolan i går besökte jag USM, gymmade där drygt en timme, rygg, mage och lite ben. Sen åkte jag med mamma hem och åt middag. Matilda kom på besök! Det var väldigt, väldigt längesedan så det var riktigt mysigt, slappade till Idol och hon hjälpte mig lite med matten.

Skönt med sovmorgon idag och dagen har varit rätt slapp. Sen är vi lediga imorgon och på måndag! Underbart! Nu ska jag vara duktig och fokusera på historian.

Kram

RSS 2.0