Vädergudarna skonar oss

Har det inte varit en underbar dag av solsken idag? Fantastisk med ett uppehåll i det som kändes som en evigheeet av regnande.

Söndagskvällen bestod av kaffe och mys på Waynes med trevligt folk. Vi drog vidare till SF och såg bröderna Karlsson, jag tror vi var åtta stycken och vi var de enda som såg filmen, vilket jag kanske kan förstå.. men det var värt det för popcornen (som vanligt) och att få ha salongen för oss själva! Alex skjutsade hem mig och blev kvar.  Vilket var perfekt då jag på idag kom in efter att gjort stallet och varit  ute på en körtur med Fighter på morgonen i det kalla vädret kunde krypa ner i sängen och uppnå plusgrader riktigt fort samtidigt som Alex vaknade till liv!

Ridit Starchip och packat inför avfärden till Östersund imorgon. Har tagit ledigt från skolan för att rida montéloppet själv så jag får hoppas det går bra!Kram


Munsboro Tuite

Äntligen seger!

Tack gubben <3 Lycka till i framtiden!

Kram

Dagen, sista dagen med Tuttis

Självklart har jag blivit sjuk nu efter tre dagar i skolan, deckade klockan tio i sägen igår kväll och vaknade vid halv nio. Det var gryymt skönt och välbehövt! Chillade i köket bakade "hålkakor", ett stort runt, grovt  bröd med ett hål i. Gjorde lite äppelmos medan jag väntade på att brödet skulle jäsa.

Sen blev det ut i stallet, körde intervaller med Eddie och fick sällskap av pappa och Fighter.
Starchip och Martell fick varsin ridtur. Med Starchip fick jag sällskap av Sofia som har sin d-ponny hos oss, trevligt!

Sen var Olivia som ska köpa, eller ja, har köpt Tuttis här och red. Imorgon åker han, jag tror inte jag riktigt har förstått det än, shit men det blir nog bra.

Nu har jag bakat cookies som jag ska mumsa på!

Kram

Lycka!

Min Björksta Eddie det, men rekordet är ju fel 2.07,6 har han travat ;)
http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=487744


Kram

Allvarligt alldagligt

Då har man som många andra överlevt första skoldagen efter sommarlovet och jag måste säga att få börja sista året på gymnasiet känns inte helt fel! Att få komma in i en rutin igen känns inte allt för jobbigt då jag är en sån person som alltid vill ha en plan.

Dagens middag blev chili con carne vilket smakade bra i det här rusket. Vad hände, blev det öst så här fort?

Imorgon ska pappa åka iväg med Eddie till Östersund för avlesvärdering, gaah, jag är nervös... Sen ska veterinären kolla upp Tuttis, kommer nog sakna min lilla plutt om/när han åker ändå trots att jag verkligen inte haft tid med honom.

Sen åker mamma till Island med jobbet, så jag blir ensam hemma vilket betyder att min älskling kommer och håller mig sällskap och äter pannkakor!

Dagens eloge går till Martell som går underbart fint under sadel nu och har hoppat sitt första "hinder", haha vad kan det ha varit? 30 cm, knapp.

Det rullar just nu, livet leker och jag orkar inte  bry mig om speciellt mycket mer än nödvändigt för tillfället!Kram


Hej blogg, hej då sommarlov

Hej nu har det varit ett längre avbrott i skrivandet men jag har faktiskt haft rätt fullt upp!
Amilias dop i Härnösand och dagarna i Sjöviken var väldigt fina, jag och älskling myste och såg film mest hela tiden, men litescones och  grillning på klipporna blev det också!

Starterna med hästarna blev väl inte helt lyckade men det är bara att bita ihop och ladda om. 4 September på Solänget  är i alla fall siktet inställt på med Fighter och Eddie.

Idag blev det en slapp förmiddag och sen vid två gjorde jag palt, så nu har jag gjort palt för första gången. Självklart gjorde jag den hos farmor, man ska väl ta chansen att lära sig från proffsen?
Kram


Min plats på jorden

Festen var väldigt nice och det gick fort att röja bort när jag hade så fina männsikor som hjälpte till att städa.

Igår körde jag provlopp med Martell och snacka om att vi alla fick en chock! Han gick som en skållad iller till slut och var grymt fin! Starchip var fin han också i stitt montéprovlopp men det blev galopp i sista sväng men så kan det gå jag är nöjd ändå.

Idag åker jag till den plats jag trivs bäst på här på jorden, morfars stuga i Sjöviken som ligger i Härnösand. Sen att min älsking följer med gör inte saken sämre. På lördagen blir det ju dop för lilla Amilia. Sen bär det hem redan på kvällen då jag startar på Umåker med både Humle och Dumle på söndagen på hemmaplan, första starten på Umåker!Kram

Mums

Eddie fick sig en 3:e plats och Fighter var underbar och travade 1.54,7 utan en enda galopp och slutade på en 4:e plats! Jag är så nööjd :D

Imorgon blir det fest hemma hos mig, ska bli trevligt!

Drar till morfar på onsdag, dop för Amilia på söndag. Mys =)

Kram

Fredag den 13:e, otur? Needå!

Jag och Alex firar ett år, Eddie vinner på 2.07,6, Fighter är diskad men är fantastiskt fin, Tobbe, Maria och Amilia på besök, socnes och Ben & Jerrys till kvällsfika! Hm fredag den 13:e är nog en tur-dag :D


Älsk!
Kram

Full fart

Dagarna i Stockholm med familjen var som sagt mycket trevligt! Sen jag kom hem har det varit fullt upp som vanligt! Partey på Mariedahl och uppladdning inför helgens dubbeltrav och utställning på hemmaplan. Idag är det även grillning på schemat då pappas syskon och farmor kommer.
Kram

BilderKram


Brb, Stockholm

Så, snart åker jag, pappa och mamma iväg till Stockholm med flyget, och utan hästar för en gångs skull. Den här gången ska vi fira pappas 60-års dag på lördg! Hemma hos Tobbe, Maria och lilla Amilia. Imorgon kommer Jocke, Lisa och Johannes så då kommer vi vara där hela familjen, mycket mysigt!

Typ den finaste bilden jag någonsin lyckats ta på mig själv


Sen en till så ni inte alltid tror att jag ser så där bra utKram

Det regnar men jag är lycklig

 <3

Tack Bosse, nytt hopp!

Kram


Boden och storstädning

Igår (söndag) tog jag och Starchip, alias klumpen en 3:e plats i montéloppet! Första gången jag var ut i ett volstartlopp och jag tycker det gick riktigt bra, dock är Starchip inte riktigt som han ska.. tog blodprov på både honom och Fighter idag men ingen av dem visade något. Vilket i och för sig är bra!


Idag har jag och pappa skurat ur hela stallet, rent och nästan som nytt igen, härligt!

Kram


RSS 2.0