Kärlek vid älvenPartey

Gårdagskvällen var riktigt trevlig, trevligt folk från trästock och andra trevliga människor. Jag älskar att jag alltid är tveksam till att jag ska följa med på fester, jag upp sju varje morgon och blir trött så fort. Men då kommer Alex och övertalar mig och så slutar det med att jag följer med och har astrevligt. Det är tur att jag har honom!


Så till dagens misslyckade sovmorgon, jag trodde jag vaknade av klockan och kollade ut och såg att det spöregnade vilket gjorde att jag gav mig själv en halvtimmes sovmorgon till halv åtta. När jag sen vaknar igen och går upp med lite dålig samvete för att jag låtit hästarna vänta så  visar det sig att klockan är halv sju, inte halv åtta... Aja hästarna blev glada i alla fall!

KramGrattis till min älskling

Alex fick körkort idag!

Kram

100 myggbett senare

Har jag fått ihop 8 deciliter blåbär. Värt eller inte men nu är de rensade och infrysta, går nog lite fortare när jag hittar igen bärplockaren, var nu den kan vara...


Kram


Nöjd

Trästock var underbart, mysigt och mycket trevligt! Massor av fint folk men kanske en hel del lustiga filurer också ;) Aja lite bilder hittar ni på facebook!

I Boden var det bara skitigt och det är något Starchip verkligen inte tål, sen fick vi inte ledningen så då var det rätt kört. Han springer bara och kör upp huvudet när det skvättar på honom, han är en liten mes förstår ni! :]  Men Martell imponerade på oss alla då vi satt fast men när jag fick luckan gjorde världensspurt över upploppet och tog 6:e platsen! Jag är väldigt stolt över att han gick hela vägen hem så att säga.

Martell


Man får inte vara rädd för att bli skitig!Trästock- Älskling :]


Då så, nu så

Packt och klart nu väntar jag bara på Alex! Hälsat på farmor, gått med Tyra, bakat muffins, joggat en kort sväng för att kunns sitta stilla i bilen, duschat och gjort mig klar, jag är helt klart redo för en skön helg. Dock kunde regnet få upphöra... Nu har jag just käkat ett  päron (jag älskar päron) och njuter av en kopp kaffe. Kaffe är nog något jag tycker om lite för mycket. Nu så här på sommarlovet när jag är ensam dricker jag säker 4 koppar om dagen, illa.
Ses vi på Trästock?!

Kram


Smiter iväg till Trästock!

Ja imorgon efter att jag har tagit hand om min stackars blåslagna farmor som ramlat,  ska jag dra i väg till Trästocksfestivalen med älskling och massor av andra trevliga människor.

Så nu står packning högst på listan!

Kram

Humle & Dumle i Boden

Nu taggas det inför Trästocksfestivalen torsdag till lördag. Söndag blir det start med både Starchip och Martell! Starchip fick bricka ett (auto) vilket jag är mycket nöjd med, men det är upp till 200000 så lite hårt kanske det är, men det är bara att kämpa på! Martell fick ett nionde bakom vingen men han är ändå ingen att köra till ledning med så det gör inte så mycket. He e ba å tuta å kör ;)


Har hoppat Tuttis idag förutom att jag ridit båda klumpedunsarna. Tuttis är grymt fin just nu, men jag har ändå ingen lust att tävla. Mina nerver håller inte. Så Linda ska rida honom igen på SURF. De passar så bra ihop!

 Lillen <3 
Kram


Bilder från Östersund

Här kommer bilder, mest på mina små springare men ändå! Eddie gjorde en bra helg där han på fredag tog sin 5:e raka på 2.10,9 och sedan blev slagen för första gången på söndagen och kom in som trea på 2.08,5. Fighter hade en sämre helg och gick långt frpn rekordet och var oplacerad första loppet på fredag, men han var bättre och trea i andra loppet men på söndag var han inte sig själv heller och var placerad även här. Blir att göra en förändring där!

Summan av kardemumman är jag mycket nöjd över helgen!Packa, packa inte glömma

Sista snabbjobbet med ponnysarna gick helt okej! Ny balans och checkförändringar på båda två och jag tror att det ska fungera bra! Dock trampar Fighter på kring 54 men han går ju bra när det gäller, ibland ;)

Idag har vi handlat, städat, packat, städat och packat lite till. Hoppas att jag inte glömmer något för det brukar jag vara expert på! 

Nu ska jag åka och hämta Alex från båten för att även kunna packa in honom i bussen inför morgondagens avresa. Kram


Tiden går fort

Det vill säga två dagar till avfärd mot Östersund, men viktigast av allt, Alex kommer hem imorgon! Sen måste jag nämna att vi varit tillsammans i elva månader idag! Tiden går fort när man har roligt, är det inte så?

Älskar dig!
Kram


Det går upp och ner

Nä idag blev det ingen större framgång med Starchip, eller jag fick ledningen men Starchip fixade inte kurvorna och slog på en galopp. Men han ställde sig och tog sig i mål. Dock vet jag inte om det är så bra att han var så lätt att få i trav igen, lite seg var han allt...aja det är bara att ladda om och komma igen!

Nu väntar jag spänt på listor till årets höjdpunkt -Östersund!Så här kännas men man kan ju alltid hoppas på fjolårsrepris! 
 

Typ de fulaste bilderna i världshistorien men det kan jag bjuda på!

Kram


Slit och släp

Men det är det helt klart värt, hoppas jag.  Igår var det in på banan med Starchip och Martell för att köra och rida snabbkjobb. Martell gick monté och var rätt dryg och tramsade en del men i själva jobbet var han bra! Starchip var lat som vanligt när han går själv men han skötte sig väl bara bra framför vagnen =)

Idag har det jobbats för fulla muggar, upp sju som vanligt och ge hästarna mat och sen blev det direkt in på banan med Eddie och Fighter. Eddie var helt okej, travade på men inte riktigt lika bra som vanligt men nu är han omskodd inför tisdagens jobb. Fighter vill jag inte ens prata om, suck bara suck. Men han har också fått ny balans och jag hoppas det blir bättre!

När jag kom hem rev jag ut hela sel/sadelkammaren för där såg det verkligen BEDRÖVLIGT ut, för det ska ni veta jag är världens slarvmaja. Eller jag har inte tid att hålla efter säger vi som.. Så nu är det skurat och nu ska allt tillbaka, och det var inte lite saker, men det ska väl gå antar jag!

Kram

Så går det

Upp och följa med pappa och slänga massa skrot, gården är under upprustning och man kan hitta det mesta vill jag lova!

Red Starchip, dressyr i hagen i ungefär 20 minuter lite lösgörande inför morgondagens snabbjobb. För vet ni vad? Jo det blir start på måndag igen, i Lycksele, första sulkyloppet! Amatör SM uttagningen, autostart från bricka 5, ska bli kul!

Sen har jag faktiskt tagit mig från min trygga vrå här hemma och in till stan för att träffa Petter, vilket var på tiden. Trevligt, trevligt en Subwaymacka blev det som faktiskt gjordes av Cattis, tack för det :)

Hem, hjälpa pappa med bussen så att det inte ska regna in på oss i Östersund^^ Sen blev det ut och jogga, måste hålla lite kondis för monténs skull,  men det blev ingen megarunda, det är jag för lat för ...

Så tänkte jag avsluta den här dagen med en mysig barbacka tur på Fighter. Men mysigt var det sista den var, jag tror ponny j*****n  backade ner i diket typ 10 gånger han vägrade gå frammåt! Jag lessnade och satt kvar när han backade ner i diket, så ner i diket bar det, brännässlor och mums (hade shorts) han backar upp på andra sidan på åker och vips där passar det att gå. Suck, så här höll vi på men när jag väl fått upp honom på vägen och i trav gick allt bra, han gillar inte att skritta helt enkelt. Man måste göra saker lite äventyrligt förstår ni. Trots att det var tur att jag inte bar vapen vid tillfället är Fighter min lilla älskling, jag är vek :]


Kram


Bilder från Finland

Oj, tillbaka till verkligheten, jag var nog rätt snurrig igår när jag kom hem! Vill bara säga TACK för alla gratulatiner, ni är så snälla, jag ska vidarebefodra via äpplen till Starchip!

Sen ska jag inte glömma att nämna de underbara dagarna jag hade med Alexander i Finland. Det var galet skönt att koppla bort allt (så gott jag kunde) i några dagar. Visst blev jag lite rastlös men väldigt välbehövt med lite vila.
Vi har solat, badat, gått på stan, ätit massor av mat och goda jordgubbar! Nu måste jag sakna honom fram till den 14:e då han kommer hem för att flja med mig till Östersund, för det slipper han inte undan!
KramLycka

Mitt tredje lopp och min första montéseger! Undra om man kan vara lyckligare än jag, om man kan vara stoltare än nu? Starchip Hawk, min prins!

Kraaam

RSS 2.0