Sommar

Nu är det verkligen sommar på riktigt, äta jordgubbar, glass, sola, bada, läsa och bara vara!

Nästa start blir den femte i Skellefteå med Starchip, spår sju.. men det kan ju inte gå sämre än sist ;)

Kram

Finland, brb

Imorgon tar jag båten till Finland för att hälsa på Alexander några dagar i stugan de har där. Jag kommer att åka hem redan den fjärde juli, men det ska bli skönt med "riktigt" sommarlov ett par dagar i alla fall. Eftersom jag har fem hästar hemma så har jag gått upp vid sju nästan varje dag sen sommarlovet började. Så nu blir det att bara njuta och och vara med Alex! Jag ska åtminstonde försöka koppla av så gott det går trots att det är lite svårt mitt i tävlingssäsongen, så mycket att hålla koll på! 

Sen så ska Linda Söderholm hopptävla Tuttis! För han står ju fortfarande kvar, och jag har inte tid att tävla honom just nu trots att han aldrig varit så fin som nu! Jag har helt enkelt prioriterat travet och allt däromkring.

Nästa start blir den femte i Skellefteå för Starchip Hawk om han kommer med i montéloppet! Sen, sen kommer helgen med tävlingarna man väntar på! Östersund! Nog för att jag hade skit lopp det spelar ingen roll, dit ska jag!

team stall 10b med extra tillskottFemkampen i Östersund
Guten kämpade hårt!Guten som kämpar på insidan!


Kram


Först bakifrån!

Ja, jag och Martell tog oss i alla fall runt banan helskinnade sen att vi var sist i mål få vi väl leva med. Det är bara att träna upp orken! Han tyckte att det blev jobbigt sista biten, jag hoppas bara inte han börjar stanna igen... Han som gått så bra i provloppen. Aja vi får kämpa på!


Kram

Kung Eddie

Ja, Eddie tog sin fjärde raka! Men det var inte helt utan problem, det varma vädret och massa hästar gjorde att Eddie blev riktigt hingstig! Vi fick inte värma på banan och han har aldrig varit på Dannero. Två tjuriga galopper tog han också när han skulle förbi de andra men in i sista sväng tackade han för sällskapet, skärpte sig och spräng förbi, men nervös han jag bli vill jag lova! 2.12,8 blev tiden så jag kan inte vara annat än nöjd!

Imorgon blir det midnattstrav i Skellefteå!
Kram

Dannero ikväll!

Så har det gått några dagar igen sen jag skrev sist. Jag har väl mest tränat hästar och bakat! I tisdags kom Alexander hem från London så då spenderade jag kvällen med honom, han åker nämligen iväg igen ikväll. Till sin stuga i Finland. Hur som helst blev det intervaller med Martell inför lördag, för ser man på vi kom med! Ett tredjespår bakom bilen fick vi, Det enda jag hoppas och önskar är att han går hela vägen in i mål! Sen är det ju hans debut undersadel också.

Igår kväll åkte jag, Alex, Martin och William hem till Leilia där också Frida och Nadja redan var. Chillade en stund sen drog vi ner på stan. Hem och sova hos Alex och så hem tidigt idag för att förbereda inför Eddies start ikväll! Matilda ska tydligen vara på plats i Dannero så jag ska försöka hitta igen henne så man för höra om det senaste ;) 
 
Joggade en sväg vilket var galet skönt och det kan behövas inför bilresan,har just käkat en megalunch, meen jag var ju ute och rörde på mig så det är okej ^^

På måndag åker jag förresten till Finland för att hälsa på Alex några dagar, ska bli skönt! Men jag åker hem redan den fjärde då jag troligtvis ska starta både Fighter och Starchip i Skellefteå den femte.

Vad gör du själv nu i detta sommarväder?!


Kram

Helgen och planer

Min travdebut blev ju ingen hit direkt med en diskning men så kan det gå och hästen känndes grymt fin! Nu ska han få ta igen sig sen får vi se om vi hittar någon nytt passande lopp. Fighter var tvåa i sitt lopp på lördagen på 1.54,? helt okej men det är lite grinigt när jag vet att han kan så mycket mer! Ska lägga om träningsupplägget helt, börja om från noll. Någonting annorlunda måste jag göra för att han ska fortsätta utvecklas!

Så till lite planering, Eddies nästa start blir nu på torsdag i Dannero, listan kan du se här. Några av ponnyerna gick bra sist så han kan faktiskt få kämpa lite för första gången och nu var det ett tag sedan han startade men jag tror och hoppas att det inte är något fel på formen!

Martell anmäldes idag till  ett montélopp med mig den 26 juni i Skellefteå, så vi får hoppas att vi kommer med!

Kram

Fine days

Sommar, hästar ja mmm jag gillar det. Varit med älsklingen igår och idag. Det finns ingen som kan lyssna på mig och ge mig svar som han. Svar jag behöver höra.

Imorgon blir det packa inför helgen i Boden och en sväng in till stan om jag hinner, ska ut och rida och köra lite också. Men vet ni vad? Vi ska lyxa och bo på hotell fredag till lördag när vi är i Boden! Fick förresten hem programmen för både fredagen då Starchip startar i lopp 6 och så lördagen då Fighter startar i det enda ponnyloppet ca 17:00. Måste säga att det känns lite konstigt att se sig själv som både ryttare och tränare i prgrommet på Starchip, men kul, riktigt kul! Sen har jag ju glömt att ni aldrig fick veta hur dressen blev! Så ja, här får ni en awesome bild som jag gjort helt själv på paint ;)  
anka ^^Munsboro Tuite Born Fighter
Starchip Hawk

Kram

Varför?

Martell var alldeles snorig idag när jag skulle släppa ut, fan. Jag skulle ju ha två till start i Boden... Nu ska jag rida Starchip i stället, det har jag inget emot men ändå! Martell som var i så fin form, livet är hårt.

Nu blir det middag och sen hem till älskligen, 10 månader idag<3

Kram


Bilder från avslutningen
Kram & glad sommarTiden går

Nu var det längesen jag skrev men tiden går fort när man har roligt. Sommarlovet har börjat fast jag har svårt att förstå det! Banjobb med storhästarna ska förhoppningsvis starta båda två den 18:e i ett montélopp i Boden dagen innan Fighter ska starta igen.  Jag ska rida mitt första montélopp! Bara nån av dem kommer med.

Eddie gick intervaller idag och var lite seg de två första men sen blev han sitt vanliga jag, pigg och glad. Nästa start för honnom blir i Dannero den 24:e!

Kram

Känn lugnet


Nja det är jag väl inte så bra på, inte när jag är hungrig i alla fall, inte Coco och Annasara heller! Men Johanna gjorde ett tappert försök att låta oss åka med och segla ikväll. Vi nådde dock inte vårt mål då vi blev för hungriga men en liten runda blev det och sen till baka till fastland där det blev grillning. Det får göras om när det bjuds på mer vind och sol tycker jag, sen är det ju om vi är rejält mätta innan så vi inte gnäller (talar nog mest för mig själv).

Tack för en trevig kväll tjejjer!Coco är en sötis!

Kram

Inte alla hemma

Här har jag gått och längtat efter vila och ledighet och så blir jag bara rastlös. Skurade köksluckor till 00:30 i går kväll, putsade speglar idag på morgonen, körde Eddie, cyklade till stan och åt lunch med mamma, cyklade till Östra, cykla tillbaka till stan med Alex, cykla hem till Alex, åka hem till mig, skjutsa Alex till båten, laga chili con carne till imorgon och gjorde en rabarberpaj. Jag har alla hemma, nope.


Kram

Njuta

När slutet närmar sig och dagarna i skolan känns rätt meningslösa, imorgon har jag inga lektioner, måndag blir det brännboll på Mariehemsängarna, ledig tisdag, klassdag och städning på onsdag och så avslutning på torsdag!

Nu njuter jag av livet!
Kram


I feel good

Sista proven och redovisningarna gjorda, ska bara skriva till lite på mitt förändringsarbete.
Autostart på provloppen ikväll, Starchip blev väldigt trött och var rätt dålig men eftersom han inte är speciellt tränad är det okej. Martell han gick från spår 1 och det blev spets och slut. Helt sjuk den pållen som vände så fort han kom först eller dog på upploppet tidigare. Men vet ni vad det bästa är? Nu fick jag godkännt och har snart licens! Ska bara gå igenom en läkarundersökning på torsdag. Wiie, det blir braa!


 The one and only, my Born Fighter
Kram

RSS 2.0