Va, redan?

Imorgon, shit.. Imorgon bär det av till min bror i huvudstaden eller ja, Farstad. Det ska bli kul och träffa honom och familjen, det var ju ett tag sen och mycket har hänt sen dess!
Sen går mitt flyg 06:50 på fredag så jag måste upp tidigt om vi säger så.. Men det är ju inget problem med tanke på var jag ska! :D
Caroline älskar sin Alexander!
Kram

Helg

Hej du fina! Helgen har varit fin och har till mesta dels spenderats med min älskling.
Matilda var förbi en sväng, hon flyttar ju till Sundsvall för att jobba hos en travtränare där, saknad kommer hon bli.Ta hand om dig!
Imorgon måndag blir nice med massage på stresshanteringen. Men tisdagen blir mindre trevlig med Naturkunskap prov, svenska redovisning och småföretagande redovisning. Men det är väl bara att bita ihop för sen är det bara onsdag och sen flyger jag iväg!
Kram

Ovanligt bra

Halloj igen, idag har varit en ovanligt bra dag. Fick tillbaka spanskan och den gick mycket bättre än förväntat och så fick jag positiv kritik på Afropasset. Efter skolan gick jag och Coco till stan, jag shoppade lite inför Florida så jag tänkte bjuda på lite egobilder här nedan.
Dock blir alla provlopp inställda imorgon på grund utav att banan är för dålig, men mäta Eddie blir av i alla fall.
Shopping!
Blå/vit randigt linne från H&M
Tygjacka från Lindex, blått linne, svarta hot-pants och gråa tygskor från  H&M
Dessa två piercingar och glasögonen på bilderna ovan kommer från Ur & Penn
Kram

Seven days

Ja, nästa torsdag åker jag!
Idag fick Tuttis sig en sväng efter skolan, det blev långa sträckor galopp för att träna på kondisen lite. Han blir riktigt fin av att få galoppera så där länge, han slappnar av i hela kroppen. Han har verkligen blivit en helt annan ponny efter den långa vilan han fick.
Sen skulle pappa köra Starchip så jag följde med och red Martell, det är turer som dessa som verkligen påminner mig om varför jag håller på med hästar! Nu är jag taggad på provlopp på lördag. Det blir nog Martell och sen Eddie i ponnyloppet samt ett banjobb med finaste Fighter!

Kram

Update

Nu var det ett tag sen jag skrev, men helgen har set ut som den brukar.
Klassmiddagen i fredags var riktigt trevligt, jag, Coco, Annasara och Angelica drog vidare till Jens på Berghem senare på kvällen där det var drag, samt att min pojke var där! ;)
På lördagen körde jag provlopp och det gick riktigt bra och Fighter skötte sig helt underbart i banjobbet. Hoppas att formen håller i sig! Under söndagen och måndagen chillade jag och tränade massa hästar i det underbara vädret.
Kram

Skryt

Fyra hästar motionerade innan tolv idag, hurtigt för att vara mig!
Nu ska jag iväg till Coco för att förbereda kvällens trevligheter! :D
Kram

Turen på min sida

Det är rätt tur att jag snart får åka iväg till Florida på praktiken i två veckor, för jag orkar inte med så mycket mer just nu. Jag har fått nog. NOG!

Kram

Martell Noblige

Hemma i samma box som du föddes gubben! 
Kram

Hemma igen

Hej och hå då var man hemma igen. Jag har haft det riktigt skönt i Hemavan, inget internet och min mobil dog första dagen. Åkte slalom tisdag till lördag och trots det är jag bara lite blå!
Nu blir det bara så grymt tomt att sova själv... Puss på Alex, du är det bästa jag har.
Kram

Hemavan

Åker till Hemavan nu, hare bra!
Kram

Bildbomb

Dagen har varit riktigt bra måste jag säga! Körde provlopp med Simpan från Forslunda, han är som strulig i volten och jag är sämst från fjärdespår men iväg kom vi och efter att han verkligen gjorde en kanon spurt på slutet var vi först i mål!
Alla mina tre små russpojkar var ute i provloppet! Jag körde lille Eddie som skötte sig exemplariskt, Amanda körde Fighter som mest sprang och lekte utanpå Eddie. Det är nog nyttigt för honom att gå några lugna varv på banan... Matilda Landström red Guten i monté. Det gick väl inte allt för fort men jag tror båda parter hade kul!
Sen blev det 1-års kalas! Johannes firades idag, fast han fyller ju på tisdag men det var mysigt och kul att se att han blivt så stor, och går helt själv nu!!
Nu bakar jag lite inför Hemavan imorgon. Det ska bli väldigt skönt att åka bort en vecka med älskling!
Kram

Ett guldkorn

Grattis bror och Maria!
På lördag blir det kalas för Johannes som fyller 1 år! Han fyller ju egentligen den nionde på tisdagen, men då är jag i Hemavan.
Kram

Onsdagen

Tjo igen! Nu är svenskaprovet skrivet och jag tror det gick helt okej, förvånansvärt nog! Nu har jag bara spanskan kvar innan det blir lov. Fick gjort min intervju till småföretagande nu på eftermiddagen vilket känns lite ovanligt för mig då jag brukar skjuta upp saker till sista stund.
Ridit Tuttis en sväng men det var grymt kallt och blåsigt ute så vi var bara ute i ca 30 min. Nu sitter jag med en varm kopp te, känner lugnet och väntar på att pappa och mamma ska komma hem så att jag får äta middag.
Kram

Bara att kämpa på

Martell hade feber och fick inte komma, men så fort han blir bättre så kommer han hem till oss! Stresshanteringsprovet idag var inte så svårt tror jag men det är fortfarande det jobbigaste prov jag skrivit, jag känner igen mig själv en aning för mycket... Men det är bara att bita ihop nu, svenskaprov imorgon och en stor skrivuppgift på spanskan men sen är det lov! Hemavan med älski vilket känns grymt skönt och roligt!
Vet att det är fler än jag som har det lite jobbigt just nu men jag säger bara krya på er, kämpa på, du fixar det och glöm inte ge dig själv tid! 
Kram

Babyboom

Bebisen fick komma ut med akut kejsarsnitt i natt 02:30, men allt var bra nu en liten flicka blev det grattis till Tobbe och Maria!
Kram

Glad och spänd

Var och lyssnade på musik med Alex på Midgård igår kväll, det riktigt trevligt, mycket bra musik och kanske lite udda ibland..
Sen är jag hur spänd som helst, bebisen är på väg nu, aah ring nu dåå!
Gissa vad vi får hem Martell idag. Våran uppfödning Martell Noblige kommer hem igen! Nu kommer jag ha två hästar i träning och så kan Starchip få ta det lite lugnt så kan jag köra Martell i provloppen!
Sen är det bara den här veckan kvar sen åker av med älski till Hemavan på söndag, och när vi kommer hem är det två veckor var tills att jag åker till Florida, jag är glad, glad!
Kram

RSS 2.0