Helgen som gick

Shopping och god middag på lördagen.
Sen var det söndag, vilken stämning och vilken upplevelse! Starten gick men det blev en låång galopp och sen travade han bara en bit och sen tog han en kort igen. Trots detta fick Fighter en tid på 1.52,7 vilket är årsbästa samt nytt rekord på medeldistans. Han var nia i mål och jag får vara nöjd. Det här var något av det roligaste jag har upplevt, underbart!

Nu ska jag dricka kaffe på baksidan i solen, plugga småföretagende och hoppas att min huvudvärk går över.
Kram


Resa

Efter ett nattstopp i Sundsvall anlände vi till Huvudstaden och Solvalla vid halv tolv idag. Fighter fick gå ut i en hage och var överlycklig, men han är glad var han än är så länge han har mat. Precis som matte!

Nu är vi på middag hos min föräldrars vänner och det är faktiskt väldigt trevligt. Ser framemot shopping, och middag på stan imorgon!

Kram

Fram och tillbaka, hit och dit, upp och ner

Dagen har rullat på fort men den har ju varit trevlig också. Palt till middag och provloppsseger med Martell gjorde inte dagen sämre! Fighter val väl sådär nu i sista jobbet inför "den stora dagen" men det blir nog en ny balans och kanske någon annan justering innan start.


Men nu har jag i alla fall gjort i ordningen en lasange till morgondagens middag så vi snabbt ska kunna påbörja resan. Tar faktiskt ledigt förmiddagen imorgon, tar morgonfodringen så pappa får sova som ska köra, rider Tuttis och packar Fighters saker. Har ändå bara en halvvärd lektion imorgon och så vill jag krama om min älskling innan jag åker.


Btw så har jag blivit lite emo..näst intill  svart hår och allt men inte lika emo som stilbytardagen i nian ;)Fram och tillbaka, hit och dit, upp och ner var är jag på väg?
Kram

Guten min vän

Vad vi fått höra från Jägersro så har Guten anpassat sig mycket bra och sköter sig snyggt. Idag är en stor dag, han ska starta! Min lilla kille, utan mig galet men hur kul som helst. Tur att jag inte är där och dör av nervositet...
 Startlistan --> http://www.sptf.nu/startlistor/100525_J.pdf det här kan han ju bara inte förlora? Nä, men jag håller tummarna!Kram


Nedräkning

Hej och hå, ja nu är det verkligen dags att räkna ner mot söndagen! Reser till Stockholm redan nu på torsdag kväll, längtar. Men ledsen är jag också, för det finaste jag har fyller 18 år på söndag, jag kommer missa Alexanders födelsedag. Men kulturnatta kvällen och igår(söndag) var mycket mysiga dagar så jag får leva på det.

Nu ska jag snart sätta in brödet i ugnen, plugga vidare och sen ta en promenad.Kram


Mot helgen

Ja i morgon är det en mycket efterlänktad fredag då denna vecka bjudit på många prov, kursprov och redovisningar, men jag har ju överlevt ( till och med Afron) sen får vi se om jag överlever när betygen på proven kommer tillbaka...

Lär bli en lugn kväll imorgon och planera inför nästa vecka och resan mot Stockholm! Lördagen blir det Kulturnatta, men det varnas för regn. Men jag tror jag skiter i det, för kulturnatta är ändå sådär alldeles lagom nice med en massa trevligt folk! Hoppas på att få återse alla mina vänner(om jag fortfarande får säga så?) som jag inte sett på något som känns som hundra år.   

Ny dress till travet pratade jag om i förra inlägget och det är ju för att dressen jag kör ponny i finns redan registrerad på storhäst. Så därför är jag i behov av en ny, har nästan bestämt mig hur den blir nu!

Två små guldklimpar:


Kram


Dresshjälp tack

Hej världen!
Jag kan ju inte påstå att min dag började kanoners förutom att vädret var underbart! Moppen strejkade och jag hade kursprov i matte b, och hur det gick ska vi inte tala mer om. Men efter provet var det stek ute på skolan och dagen avslutades med småföretagande där vi sysslade med marknadsföring.

Kom hem och käkade korv och makaroner, typ den mest spimla men ändå helt okej goda maträtten i världen. Sen blev det iväg på travet, ett banjobb med en mycket oinspirerad Eddie som tyckte att det var trist att springa själv. Sen blev det provlopp med Martell, spår 6 idag och vi fixade det. Sen att kraken som brukar dö 300m kvar till mål kämpade hela vägen och blev tvåa! Han har verkligen gått frammåt de två senaste provloppen, så det är bara att träna på! Snart, snart kanske jag får min licens! Men först måste jag fixa en ny dress innan helgen! Kan någon ge mig förslag?! Jag har panik...


Kram

Listan!

Här är den : http://www.sptf.nu/startlistor/100530_S.pdf det kommer blir gryymt fina lopp och jag längtar, tufft är det minsta man kan säga men det är så det ska va!
Kom hem tidigt och idag och har kört Fighter lite lugnt och ridit Martell. Nu måste jag verkligen plugga...
Kram

Nyp mig, jag kan inte andas

För det första har jag varit på bio med min älskling och han är det bästa som hänt mig. Men nu till det som måste vara det som kommer närmast efter! Born Fighter, min ponny, han och jag ska starta på elitloppshelgen! Inte i lilla i Elitloppet utan voltstart loppet, Lilla Elitracet. Helt galet.
Kram

Upp och ner

Nä det kan ju inte alltid gå bra, jag var lite för ivrig och det blev en diskning idag, men sånt är livet! Det är allt eller inget som gäller! Sen blev vi gästade av Erik Adielsson efter nästan varje lopp han körde då han tyckte att vi stod bra till med bussen och serverade vatten, det var trots allt en svettig dag och han hade (bara) fem dressar med sig men ingen sommardress, han skulle ju till Norrland!
Fredagen var i alla fall mycket mysig också!
Kram

Drömmar

Idag är det städning och packning på schemat , måste städa på rummet, det ser ut som ett bombnedslag! Sen måste jag ordna Fighters utrustning för imorgon för då blir det Dannero, hoppas det blir bra väder och att Fighters form håller i sig. För vi har ju ett mål i år, Powered by Hippo Lilla Elitrace 2010. Det är loppet under Elitloppet, detta är ett voltstart lopp med penninghandikapp för "silverdivision ponnyerna" Så om Fighter kan slipa lite på rekordet kanske, kanske vi kan få en inbjudan av SPTF. Men det finns många bra hästar så det är nog en liten chans men drömma måste man ju få göra, eller vad säger ni?
Kram

Så gick vår trio ner till två

Hej igen!
Igår vid 23-tiden var Guten framme på Jägersros travskola. Det känns bra att allt verkar ha gått bra, får väl höra från dem igen om några dagar så att jag får höra att han sköter sig! Men det brukar han ju alltid göra i och för sig.
Igår blev det ett banjobb med Fighter inför lördagen och så provlopp med Martell vilket gick mindre bra, men jag kan ju inte kräva att det ska gå bra hela tiden, eller?
Usch, idag har verkligen varit seg och sjuk. Kunde inte ens träffa Alex, fast jag tror inte att han vill träffa mig när jag är såhär haha. Nä jag är less på att vara sju, jag har inte tid att vara förkyld, vad är det för trams?
Kram

Björksta Guten, tack för allt!

Troligtvis åker han redan imorgon till Jägersros travskola. Det gör så ont i hjärtat, som att sälja min bästa vän som jag haft  i 7 år. Vi fick ju i alla fall ett bra avslut. Älskade ponny plupp

"Du kom till mig som ett ljus i en mörk stund, du fyllde upp ett tomrum, och mer än så. En tomhet som jag inte trodde någon skulle kunna fylla. Liten, lurvig, gul. En kort stund skulle du stanna hos mig, men nu har det gått sju år. Sju år av lycka, svett och tårar. Ibland gråter jag för att jag inte förstår mig på dig, men du har fått mig att gråta av lycka också. Jag tänker på allt vi gjort. Jag ville tro att det alltid skulle vara du och jag, men jag förstår att det inte kan vara så. Livet går ju vidare. Kanske låter det dumt men du har varit min bästa vän i alla stunder! Om dygnet hade haft fler timmar skulle jag lägga dem på dig, men det blir nog bäst såhär. Snart är det dags, vi ska gå skilda vägar, men vi kommer ses. Dock känns detta som mitt livs största misstag, som att jag sviker dig. Om något skulle hände dig vet jag inte vad jag skulle göra! Liten, guldglansigt gul. Min älskade Björksta Guten, det finns inget slut"

Vi kan ju börja med några bilder...

 

Kram


Hurvens vilken snuva

Jag känner att jag varit lätt grinig och förkyld deppig hela dagen(senaste dagarna) så jag ber om ursäkt till er alla som fått utstå detta. Men jag fick veta av Johanna idag att det fortfarande är okej att ha långkalsonger, en mycket, mycket uppskattat come back av detta klädesplagg kommer att ske snarast vilket garanterat kommer att göra mig mer munter!
Mer trevligheter är att listan till Dannero har kommit, i alla fall den preliminära. Det bjuds tufft motstånd, men huvudsaken är att Fighter håller sig på benen och går en bra tid.
Historiaredovisning imorgon samt prov i småföretagande, men sen blir det ju långhelg så jag ska nog lyckas överleva! Dock har jag varit rätt så insnöad på hästfronten att jag inte alls har någon koll på helgen, utom lördag då. Händer det något spännande som jag missat?
Kram

Tokigheter

Stannade hemma från första lektionen idag då jag hade haft hål från 9.20 till 13.10 annars. Men jag tycker det var helt okej eftersom jag är lite halvförkyld och sen så var jag ju tvungen att fara ut och röra lite på pållarna idag. Först körde jag Eddie och pappa Fighter vid nio-tiden. Efter det plockade vi i ordning inför Starchips start. Sen var det Tuttis tur. Fixade middagen och sen var det dags att duscha och ta moppen till skolan.
Starchip var sexa på lunchen men var inte alls bra, så nu får vi titta över vad vi kan göra åt det!
Fick frågan varför det var mitt och Gutens sista lopp eftersom jag skrev det i mitt förra inlägg. Men det är ju så att jag ska sälja Guten och nu när han vann känns det som bra att sluta på topp! Men man vet aldrig, jag kan ju ändra mig om det skulle vara något speciellt.
Imorgon ska Fuffe få massage så att han är fit-for-fight inför lördagen på Dannero, haha får inte glömma att nämna att min kära far la ner typ två timmar på en runt om skoning på Fighter idag! Det bästa förtjänar det bästa är det inte så va? Nu väntar jag med spänning på listor!
Kram

Solänget

Jag finner faktiskt inga ord för gårdagen förutom att jag är enormt stolt över mina russ! Eddie fick springa fort,fort för att komma ikapp täthästarna men det var inga problem för honom och han tog sin 3:e raka på 2.14,0
Fighter stod på 2440 och det kändes som om vi inte kom någonstans och med två galopper innan 1000m hade jag nästan gett upp men så plötsligt var vi bara ikapp och han var först över mål på 1,55,2. I sitt andra lopp tog en 4:e plats på 1.53,4 vilket är den näst snabbaste tiden han någonsin gått, så kan jag vara annat än nöjd?!
Sen är det Gutens tur och han ledde från start till mål, min lilla otroliga Guten 2.05,9, höll mig i alla fall från gråt under fotograferingen men sen bara sprutade tårarna! Det måste ha varit de nya tömmarna som gav oss turen!
Hemma igen från Ö-vik och en fantastisk dag på Solänget, så fick jag åka med en övningskörande Alex hem till honom. Frågan är om dagen kunde varit bättre på något sätt? Jag har svårt att tro det...
Eddie mot seger
Tredje raka!
Värmning av Fighter
Mr. Awesome
Kämpen
Din tredje seger, vårt sista lopp tillsammans<3
Kram

Tystnad

Nu var det helt plötsligt väldigt tomt i huset, kommer sakna mina Stockholmare, får nog ta och åka dit någon helg!
Hade nationella i engelska idag, sista någonsin och det gick väl inte allt för bra men så är det. Men jag ska inte deppa ihop, längtar till imorgon istället! Start med alla russen, dock har Fighter två riiiktigt dåliga lopp men förhoppningsvis kan han gå en bra tid i alla fall. Eddie är det så svårt att bedöma med eftersom motståndet är så orutinerat och man vet inte vad alla kan. Gutens lopp ser helt okej med tanke på att han står på start, men det är många snabba bakifrån att hålla undan för!
Kvällen kommer att spenderas på spanska plugg med Johanna, det blir nog att äta en hel del kladdkaksmuffins när vi inser vad vi missat till kursprovet.
Amilia
Kram

Tiden vi har

Oj dagarna går så fort när man har mycket att göra,och inget hinner man! Onsdag idag och Tobbe åker hem igen på fredag morgon, jag tycker så mycket om att ha dem här allihop!
Historia redovisning imorgon, nationella i engelska på fredag, ursprov på måndag, Afroredovisning, det tar aldrig slut! Det finns så mycket annat jag vill gör med min tid.

Igår skulle Starchip ha startat men när han skulle värma faller Linnea av och slår huvudet, att hästen blir struken bryr jag mig egentligen inte om. Hoppas bara Linnea får tillbaka minnet och mår bra snart igen...
Kram

Mys

Hela familjen är hemma, Mamma, Pappa, Tobbe, Maria, Amilia, Jocke, Lisa, Johannes och jag. Snart kommer Alex också, kan det bli bättre, jag är tveksam!
Hoppade en 90cm på klubbtävlingen idag, Tuttis var verkligen hur underbar som helst. Jag tabbade mig redan på tvåan, haha jag var lite ringrostig men pållen är det inget fel på kanske bättre än någonsin!
Kram

Åter

Nu var det några dagar sen jag skrev så det är dags för en liten update. Först vill jag också tacka Julia KE som förnyat min design! :D
Valborg var trevlig med middag hos Martin och sedan vidare på mer festligheter hos Sofi, tack för en trevlig kväll!
Åkte hem från Alex vid halv två, handlade på Maxi och sen hem och köra Guten som kändes fin och sen rida Martell som var mindre fin, knasbollen.
Har badat Tuttis och putsat utrustning inför morgondagen. Det blir en 90 cm klubbtävling. Jag vet att jag sa att det har varit sista tävlingen men jag har aldrig känt honom så här bra och då passar en träningstävlig väldigt bra för att känna efter samt att jag får hoppa en bana utan jag (pappa) måste släpa fram massa hinder!
gårdagen
Kram

RSS 2.0