Räkna vuxenpoäng

Idag tog jag min bil till skolan, på vägen dit hämtade jag upp mitt körkort, efter skolan körde jag till Maxi och handlade varor till Bakleveransen på mitt ICA-kort. *glad flicka*

Kom hem och fikade (fanns massa gott i kylen kvar sedan ljusstöparfesten <3 ). Sen blev det en ridtur på en pigg Martell som har fått ta det lite lugnt då han har haft en hov-spricka, men idag höll den ihop och han kändes riktigt fin! Sen blev det även Eddies andra körtur efter vilan och han var som ett litet krutpaket, men ett snällt sådant, han är verkligen på Guten-nivå i snällhet när det gäller körningen, det var faktiskt riktigt mysigt att köra ponny i mörkret och höra hur snön knastrade. Mindre mysigt att mina fingrar dör, någon som har ett bra tips på grymma vantar?! Själv är jag sugen att prova Back-on-track eftersom de ska höja blodcirkulationen.
Guten!
Kram

En vanlig söndag

Eller, söndag 1:a advent, nu laddar jag med pepparkakor så att jag ska bli lite snällare!
En trevlig helg med både mys och lite party, precis som det ska vara. Så där så att man kan ladda om inför en ny skolvecka. Det är väl som sagt bara att bita ihop och fixa de här sista veckorna innan lovet, ska åtminstonde försöka vara lite mer optimistisk nu!

Ibland undrar jag var jag skulle ta vägen utan dig, det bästa som hänt mig.Kram

Lite lättare

Jo tack livet är rätt så mycket lättare med bil och körkort!
Dock måste jag säga att jag är sjukt trött på skolan just nu, jag vill krypa ner i sängen och aldrig kliva upp igen. Naturkunskap är inget min hjärna är konstruerad för, har verkligen noll intresse för kolväten, plast, syror. Okej vi ska inte hata hela kursen än, men i alla fall kemi.  Tackar för att det är fredag imorgon!


Kram

Håll er hemma

Jag och Coco fixade det, nu har vi körkort!

Nu är det bara att ta igen lite undanlagt plugg.  :P

Kram

Det tar inte slut..

Igår skrev jag mitt sista nationellaprov, svenskauppsats, satt mellan 08:30- 11.30 och 12:30 till ungefär13:40. Det känns galet skönt att det är bortgjort.

Ikväll blir det jobb på travet och förhoppningsvis starta Martell om vi hittar skor...

Lätt otaggad på det mesta, känns som om uppgifter och prov ska äta upp mig, de tar aldrig slut!  Så det  är tur att jag har världens finaste pojke<3


Kram

6 veckor till Jul

Dagarna bara flyger förbi, what vecka 46 redan?! Jag har prov Organisation och Ledarskap imorgon, kanske borde ta tag i det va? Svenska Nationella på onsdag, där går vi på gamla kunskaper och hoppas att jag tar mig i mål... kurs på kvällen och sen laddar vi om inför torsdag med jobb och start för Martell. Hoppas på att få smita iväg sista loppet och köra det, pappa får vara skötare, värma o.s.v. Jag får väl se till att vinna så att jag ändå kan sköta mitt jobb ;) men läget är rätt taskigt, och med mig som kusk och hans vinnarskalle är jag glad om vi får pengar! 

På söndagen ska jag stå på Stöckes novembermässa och sälja bröd och fika, så det blir att baka hela helgen + att jag har mina leveranser att sköta. Jag är inte stressad. Inte alls.

Bokat en helg i Stockholm tillsammans Alex i december, ska bli skönt att åka bort. Passar på att låna Tobbe och Marias lägenhet i Farstad när de ändå drar iväg till Teneriffa.


Kram

Varför jag egentligen?

Onsdagen var härlig med heldag på IKSU, men det ändade sig rätt fort med tanke på att det var lunch 11:00 och jag hade kurs på kvällen och var hemma 19:30, ni som känner mig kan ju tänka er vilket humör jag var på? Tur att barnen var snälla och att jag fick en kram av typ världens sötaste 6-åring, Lovisa!

Pratade även lite "livssfrågor" med Frida W från klassen på bussen på väg till Röbäck. Hur som helst kom vi fram till att vi allt för sällan ställer oss själva frågor så som;
  • VARFÖR gör jag det här?
  • Vad får JAG ut av det här?
  • Vad vill jag EGENTLIGEN?
_________

I dag passade det förövrigt utmärkt med massage på idrotten då jag tror det flesat av oss i klassen kande av en eller annan muskel, plus att vi hade psykologi prov efteråt, kanske vi var ovanligt avslappnade? Nja, om jag talar för mig var jag rätt stressad, men jag tror åtminstonde att det blev ett G, skrev på allt och även på sista uppgifterna.

Blev en tur med Martell som fått vila alldeles för många dagar stackarn, men nu har vi anmät till P21 den 18 november, alltså nästa torsdag, så håll tummarna att vi kommer med!

Kram

Om någon skulle missat det

Jag är sjukt bortskämd snorunge.

Kram

Är det redan tisdag?

Lördagskvällen var mycket trevligt, i alla fall det jag kommer ihåg!
Jag skrattar lite när jag ser den här bilden för jag vet inte om jag ska tycka om den eller inte, jag ser inte ut sådär!

____________

Stockholmsresan blev väl sådär, Starchip övernattade väldigt dåligt, varken drack eller åt under natten. Vi låg trea 400 kvar men sen tappade han ner till sjätte plats men vem orkar med de föruttsättningarna ?

Kram

Snart söndag

Är det bara jag som upplevt att den här veckan gått grymt fort? Hoppsan hejsan så blev halkbanan avklarad igår, ridit en pigg Starchip och jobbat på travet idag.  Sen får jag inte glömma middagen igår som var väldigt trevlig, det var kul att ha alla samlade kring bordet och så fick jag redan då öppna presenter :]
_____________

Jag tar ledigt måndag för att jag är på Solvalla, tisdag är vi lediga och onsdag har vi friskvårddag (IKSU hela dagen) så börjar jag inte skolan förrens torsdag och då har jag  psykologiprov men slutar som vanligt 13:30. Helt okej måste jag säga, helt okej!


Eddie har vilat upp sig och snart börjar vinterträningen! Han har själv börjat med korta intervaller i hagen ;)
Fighter lagrar fortfarande fett inför en kall vinter, och han lyckas väldigt bra...

Kram

Fullt ös

Några dagars frånvaro på bloggfronten, så jag får väl dra en liten resumé av veckan och lite om vad som händer framöver :)

_________________

Ja, förra helgen var det ju Halloween där fredag blev hemmakväll med popcorn eftersom jag inte får följa med på krogen.
Lördagen spenderades först hos Alex, singstar och vin blev kanske en lite väl bra kombination jag får hoppas att jag inte skadade mina kära vännes öron allt för mycket... Sen bar det iväg tre hus bort där det var lite party och massor av utklädda människor, mycket trevligt (plus på mig som var vaken hela tiden fram till 02.00).

bästa bilden på mig och alex någonsinAlex, Frida och Andreas


_________________

Vet inte riktigt var resten av veckan tog vägen, massor av pyssel med pållarna, bilskolan och bakning. Imorgon kommer Tobbe, Maria och Amilia till oss, det blir middag med hela högen, vi firar mig imorgon eftersom jag jobbar fredagkväll och ska ut på lördag(wiie) sen måste Tobbe och familj åka hem på söndag (då jag fyller år egentligen) och jag och pappa åker till Solvalla med Starchip!


Så ni ser fullt schema ;)

Kram


RSS 2.0