Beauty


Kram

Superstar Starchip

Starchip gjorde ett grymt lopp, efter ett antal omstarter kom vi iväg och dundrade till ledning från 40´s tilllägg! Ledde hela  loppet men blev slagen med ett hästhuvud över mål. Visst är är det grinigt att vara så nära segern att man nätstan kunde ta på denmen jag är mycket nöjd över våran prestation och 2:a platsen. Puss På Starchip Hawk

Förra året


Kram

Utan dina andetag

Så har Alex åkt till Finland för att fira påsk med släkten, och som vanligt blir det tomt utan honom. Men det ska väl vara lite nyttigt att sakna varandra också. :) Det är bara det att allt känns så enkelt och rätt med honom här. Så mycket lättare.

Morfar har anlänt till oss och ska stanna över påsk. Det var riktigt längesen jag såg honom senast så det var skönt att se honom. Sen gav han mig en väldigt speciell present. Nämligen ett paket min mormor slog in och hade tänkt ge till något utav oss barnbarn. Hon slog alltså in det för ungefär 12 år sen, innan hon gick bort. Det var en liten dagbok med lås, väldigt charmig och på något sätt känns den väldigt speciell.

Imorgon blir det start på Umåker med Starchip, hoppas det åtminstonde går bättre än sist!

Kram

Men vad ska man göra

Galopp blev det i Boden men vi tar nya tag på fredag igen och då på hemmaplan, står på tillägg vilket inte är det bästar för Starchip, men vad gör man..

Hade kanske världens finaste kväll med bröderna, Maria och Alex (plus deras kompisar) i lördags! Jag och Alex lyckades vara kvar på Allstars hela kvällen och leka "vuxna"sen hade vi riktigt trevligt också, dock tror jag att Alex och jag är skyldiga Jocke och Tobbe en och annan drink (A)

Söndagen blev det banan med Fighter och Eddie som var ruskigt bra! Mina små kungar :D

Dagen har varit fin, jag och älskipelski tog lång sovmorgon till typ tolv sen blev det korv och makaroner till frukost/lunch. Jag tog mig ut vid halv tre för en tur med Starchip som var mycket taggad vilket är bra inför fredagen. Men hur som haver, efter ridturen tvättade och smorde jag 3 selar + tömmar och hela köret sen blev det även 3 huvudlag/träns och en sadel. Ändå har jag nästan mer kvar att tvätta och smörja, jippii..


Kram

Årsdebut och finbesök!

Imorgon blir det årsdebut för min del, det blir ett montélopp i Boden på Starchip från spår fyra, ba tuta och köra! Håll en tumme!

Sen när jag kommer hem får jag träffa min nollåtta till bror Maria och så lilla Amilia som hunnit bli 1 år och drygt 1 månad!

I helgen planterar jag arslet hemma med mina brorsbarn och njuter av att vara faster calolinen och bröderna kanske får lite barnledigt, utom lördag kväll då det blir att bege sig mot hamnmagasinet för att se Rascals Damn You Rascals, Screwing Around Too Much Rascals!

Kram

En veckaMiss you baby :(

kram

67

Kör nedräkning till studenten som rubrik när fantasin brister!

Helgen var fin förutom att jag känner att en förkylning hotar.. 5ive var nice, mycket folk man kände. Lördagen blev en mysdag plus att jag och Alex gick på stan och provade ut en kostym, snygg blev han minsan!

Fortkörning med Eddie och Fighter på banan dagen till ära och båda två var riktiga kanoner, hoppas det håller i sig för då blir jag en riktigt glad tjej! Sen när jag kom hem blev det korvgrillning på gården och eftermiddagen har bestått av att hålla reda på en busig liten Johannes! Men innan middagen mös vi  soffan till någon episod av Tarzan.Kram

70

Studentmössorna kom idag, 70 dagar kvar, min älskade bror med familj kommer hem om sju dagar.

Allt annat kan bara få ta slut, jag känner mig tom och sliten, ingen ork, vill bara gräva ner mig. Fuck.

Imorgon blir det partey så jag hoppas jag kan tagga upp lite, förfestich hos Gilma (har fyllt år!) sen lutar det mot 5ive!


kram

TårarKram

RSS 2.0