17. Min favoritplats

Det finns många platser jag trivs på och tycker om lite extra. Men för mig är en favorit plats ett ställe där jag verkligen kan slappna av och inte känna några krav alls. Det har för mig alltid varit i morfars stuga i Sjöviken. Men i sommar fick jag även samma kännsla i för Alex stuga. Så det får bli båda platserna!

Alex stuga

Morfars stuga
Å
hh detta fick mig ju att sakna sommaren! Sen har jag insett att jag vill bo vid vattnet, meen det kan bli dyrt, får se till att bli rik först, kan bli svårt.

Kram
Nu och alltid

Då var det bara sex dagar kvar! Ni som undrade vad det är som händer då får svar nu, jag åker till Mexiko i två veckor med Alex och hans föräldrar. Vilket ska bli otroligt skönt, eftersom jag är blek, trött och behöver en paus från hemmet. Fredag bilar vi ner till Stockholm och sen lördag morgon går flyget vidare.


Helgen som gått har varit fin, fredagen blev det Corona med Alex, Martin och Johan och där träffade vi massor av trevligt folk. Lördag degade jag och Alex i soffan och såg film, två stycken faktiskt. Speed och sen gick Die hard II på TV så vi passade på att se den med.

Nettan har precis lämnat mig efter en mycket trevlig fikastund, samtal om viktigt och lite mera oviktigt här i livet. Sen önskar jag min kära vän en massa lycka till inför morgondagen<3

Hästränade har det varit i helgen också och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mina små ponnyer! Pappa  har ju införskaffat i en GPS-klocka så nu kan vi se hur fort vi kör bara i motion och intervaller utan att veta  distansen, sjuuukt bra!


Kram

Bit ihop

eller bryt ihop.. fan.

Men jag räknar dagarna, 11 dagar sen så.kram

Köp min heest

http://www.youtube.com/watch?v=3_yFFqimHD4

Kram

De e kallt ute


Laddad inför dagens första körtur på jobbet -21

Kram

Bilder

Nämen, hittade två bilder från när jag och Alex besökte Stockholm,våran lilla juklapp
Kram

Rätt väg

Förkylningen verkar vara på väg bort, sköönt. Dock blev det en rivstart med träningen på friskvårdkampen och träningsvärken var oundviklig. Blev ett lugnare pass med mamma på Stöckes byggdegård med 30 minuter "core" och 30 minuter "afro". Innan det han jag även rida både Starchip och Martell två kortare turer, 18 minus blev lite väl kallt.


Dagen till ära var det träning i naturkunskapens tecken med blodtryck och pulsmätning efter 30 minuter crosstrainer. Avlutade med lite vader och mage( nope, ingen träningsvärk från core-passet än).


Nu ska jag sätta mig och försöka skriva lite på naturkunskapsuppgiften. Tur att älsklingen kommer  hit sen så han kan få rädda mig från ett IG :P

Kram

16. Detta ångrar jag

Jag tänkte ganska länge på den här punkten, men så tänkte jag så här... ska jag måsta leta efter något jag ångrar? Nä, visst har jag gjort mindre bra saker i mina dar men jag ser det som erfarenhet och inget annat. Sen vet jag att jag säkert sårat någon utan att egentligen menat det och det ångrar jag.Kram

Time will tell

17 dagar kvar!

Kram

Ungefär

så här underbar är HAN
puss

Kram och en extra PUSS på er alla idag

18 månader, ett och ett halvt år, jag älskar dig Alexander!Kram

15. En önskan

Är det inte så att man ska låta bli att avslöja sina önskningar? Hur som helst tänker jag inte riskera en av mina största önskningar :P

Utan tänker just nu bara önska mig sommar, kom sommar kom.


Kram

14. En vän

Jag tänker säga Cornelia Norlund , inte bara för att hon betyder otroligt mycket för mig och alltid får mig att skratta och må bra! Utan för att hon lyckas vara så här fantastisk mot de flesta, hon är en sån vän som man ska vara otroligt rädd om och skratta sig lycklig över att man lärt känna! Om jag måste nämna hennes enda svaghet är det att hon ibland är för snäll, Cornelia, ta ingen skit<3

Helt underbara, godhjärtade människa, tack, tack för att du finns och räddar min dag, varje dag.
KramTom

Orkar inteee, vad är det som händer egentligen

13. Något jag saknar

Det finns ju så mycket att sakna, många fina stunder, vänner och minnen <3 Vi tar det i bilder..

2008 SM1FVb2008 sommarkvällarEmma och Olivia :*
Den tiden jag red Guten!
Spanien och MARIE!Nettan<3
Östersund när det var som bäst

Kram

1. Något jag saknar


Sjuk

Bläk, vill sova
Tea kissen <3
Kram på er

12. Ett ögonblick

Detta måste få bli ett sådant häst-nördigt inlägg, för det är ju vad jag är!

Vi tittar tillbaka till sista helgen i maj 2010, Elitloppshelgen där jag och Fighter deltog i Lilla Elitracet ( silverdivisionen skulle man kunna säga).

Just det där ögonblicket, efter att det blivit en omstart och publiken ( den stooora publiken) buade lite, men när vi alla samlats igen och publiken börjar klappa händerna. Det var då jag insåg att det verkligen inte spelade någon roll hur det gick, för den känslan jag upplevde då, det var bland det bästa jag upplevt! Det går inte att beskriva de trycket, det pirret i magen, gåshuden på armarna men framför allt lyckan! Allt tack vare att jag har en sån UNDERBAR ponny!

2011 sista året med min stjärna! BORN FIGHTEROm elitloppshelgen --> http://carolineforsner.blogg.se/2010/may/helgen-som-gick.html

Kram


Vi provar belöning

Jag är sjuukt omotiverad rill skolarbete, ärligt har jag inte rört något arbete på allt för länge och känner att det är dags att skärpa mig, fy på mig.

Nu blir det te och scones och skriva lite på något av de arbeten som krisar mest, Naturkunskap, Småföretagande och det ständiga Projektarbetet.

Min underbara mamma hadde köpt mig två tidningar, det får bli min belöning om jag är duktig ikväll!


Kram

Sliten

Fick en kommentar om varför jag slutat följa min lista, om någon minns den? Jag tappade väl suget och glömde bort den, men jag kanske får ta och se över den igen!

Förövrigt är känner jag mig som om jag vore överkörd av en ångvält! Var lite krasslig igår, men det kan inte annat än ignoreras när man har gratisvecka på IKSU. Gymmade med Alex och hans vanliga "IKSUbiffar", kände mig lagom klen men kämpade på vilket gör sig väl påminnt idag genom träningsvärken. Efter nästan två timmars lyftande av tunga vikter och alldeles för många sit-ups bar det av med Coco till ett 55 minuters Zumbapass, det var galet och jag kände mig grymt efterbliven, meen det var bara att skaka på rumpan så löste det sig!

Så nu är jag förkyld med träningsvärk, tänker trösta mig med mjölk och kakor. Så det så.


Kram

RSS 2.0