Krossad av en soffliggare

Började dagen med planering inför lektionen jag och tre andra tjejer i min klass ska hålla på en klass 6.
Efter det hade vi som vanligt ett drygt hål på två timmar och tjugominuter så vi flummade runt lite och sen försökte jag och Johanna oss på att skriva på vår A4-"fördjupning" i idrottsmedicin. När vi insåg att det inte alls gick bra drog vi till gymmet. Var väl inte allt för motiverad och körde halvhjärtat triceps & axlar, kom igång lite mer så det blev baksidalår och vader + 30 min lugn crosstrainer.

På idrottsmedicinen hade vi yoyo test, lite enklare än bip test, den enda jag inte slog var vår lärare Jonas som påstår sig vara en soffliggare som inte har tränat på 2 år, så då blev man ju lätt grinig. Själv var jag typ död efteråt eftersom jag nog mest sprang de sista på min tjurskallighet ^^

Förebild


Kram på er

19. Det bästa året

Ja, då var jag inne på näst sista punkten på "min lista" där jag skulle berätta om det bästa året jag varit med om.

Mycket länge toppade år 2006 allt, Fighter var min KUNG, trea i kriteriet och pokaler rasade in de året, Guten vann sitt första lopp också om jag inte minns helt fel. Allt var så bra och det kändes som om jag hade noll problem på hela jorden!
Kriteriet 2006

Men de senare åren har absolut inte heller varit fy skam, det är bara det att jag har haft mina svackor, värre och mindre,  och då haft svårt att njuta fullt ut eller vara riktigt delaktig i allt runtomkring. Men 2009 kommer också föralltid vara ett speciellt år, Fighter hade en topperiod och Eddie debuterade med en seger! Men så också det allra bästa med 2009, det som har fått mig att lära känna mig själv bättre och fått träffa så många nya underbara människor och jag träffade min Alexander.Sen kan jag inte klaga på början av 2011, så det är bara hoppas att det fortsätter så här!

Kram

Mitt hjärtaoch så vill jag bara påpeka att imorgon, måndag är det 80 dagar kvar till STUDENTEN


Kram

Ah

Universitetet idag, ännu mer förvirrad om framtiden ;)
Fredag imorgon, NAJS, det ska bli en lugn kväll hemma, blir att skjutsa pappa till flyget på lördag morgon eftersom han ska till Stockholm och mamma drar till Göteborg på resemässa redan fredag vid två.
Lördagkväll kaske blir något mer intressant. Söndag blir det att jobba i vinnarcirkeln!

I tisdag hälsade jag på hos Anders som jag brukar jobba hos ibland, han har skaffat sig flera nya pållar så det blir spännande! ska jobba nästa helg så jag få fota lite då, slänger in en lista på hästarna i alla fall, och en bild på lille Eddie som blivit klippt!

Kram

Jag borde

Sluta gnälla, planera, plugga och se glad ut.

Jag lever på underbara minnen från Mexiko, att jag har en pojkvän som alltid finns där, att jag snart tar studenten och att jag får lön om två dagar.

Nu ska jag måla naglarna och sen svara på några naturkunskapsfrågor, sen ska jag köra hem till Alex, hans säng är skönare än min... sen kanske jag ska sno åt mig lite Mexikobilder också!

Här kommer några av mina mobil- och världelösakamerabilder!

Kram
Oh crazy monkey I will always love you

Hemma

Då var man hemma igen då, kommer lägga upp lite bilder när jag får tid, de flesta och bra bilderna finns på Alex kamera nämligen!

Men tänkte bara säga att vi verkligen har haft det UNDERBART och att vi nog kunnat stanna minst lika länge till!
Kram

Assåe shiieeet

Vi drar till Stockholm i eftermiddag för att fly detta land på lördag morgon, hmm trots att jag längtat och räknat ner i massor kan jag ändå inte fatta att det är imorgon. Aja sluttramsat, skönt ska det bli!

18. Mina räddslor

Mycket passande punkt för tillfället, för en av de saker jag är räddast för är att misslyckas. Jag rädd att göra fel och jag är konstant rädd att vara ivägen eller ställa till problem för andra. Tyvärr är väl detta jag lite allt för ofta lyckas med också.

Jag är även rädd att såra någon sen är jag även lite rädd för mig själv. Kanske min största räddsla ändå är jag själv..

Ett misslyckande lär vänta imorgon på idrottsmedicinsprovet, men jag orkar verkligen inte plugga mer, min hjärna säger stopp.

Två dagar kvar och jag längtar så.

Men jag är inte rädd för spöken
Kram

Kaos

Mitt rum, min hjärna, pluggandet, humöret..

RSS 2.0