Final

Nu har jag pluggat från och till hela dagen, dock har det gått segt och jag vet inte alls om det gått in något i min lilla hjärna. Men det är sista kvällen på mycket länge jag sitter och panikpluggar inför något vilket känns mer än skönt.
Hinner plugga lite imorgon förmiddag innan det är dags att skriva provet klockan 12.00.

Sen blir det gym en stund, måste ta tag i mina rehabövningar ordentligt nu.

Torsdag blir det start på Bergsåker med Starchip!


Kram

Sthlm, födelsedagsbarn och ledighet

Stockholm i helgen var lovely! Shoppig, Grönan, träffa Tobbe med familj och så det vi kom dit för, se på  Rascals på Tyrol!

Alex fyller ju år idag, så jag kommer åka tillbaka dit ikväll, det har ryktats om kinamat så jag bangar inte! + att jag måste rycka upp mig lite. Fick "bara" VG på massagen vilket jag blev besviken över, men är jag lat får jag skylla mig själv, typ.

Imorgon är jag ledig så det blir pyssel med hästarna och plugg inför onsdagens Idrottsmedicinprov. Provet är ändå den enda lektion jag har kvar i veckan, så jag ska inte klaga!

KramSol?

Yes orkade mig igenom både garderobsstädning och grovstädning av rummet igår, mycket behövligt!

Städandet fortatte i stallet imorse efter att jag släppt ut och mockat. Släppa ut fem och mocka åt tre, vet ni hur fort det går!! Otroligt :D En ridtur på Starchip och en körtur med Eddie blev det också.

En lektion idag då jag ska hålla lektion, lagom ansträngandeoch helt i min smak.

Just nu sitter jag och tittar och längtar bort, jag är less  på vardagen. Men det är knappt en månad kvar tills jag, Alex och massor av fint folk ligger i en solstol och njuder av Rhodos sol.Kram

24

Skrev mitt näst sista prov idag, ett massageprov och jag måste ju säga att det kunde fått gå lite bättre! Efter det fick jag sluta eftersom jag gjort klart NK uppgifterna. Tänkte inte vänta 2 timmar på klasstiden( sorry Maggan.  Skyndar mig hem käkar lunch och tänker fara ut och köra Fighter men tappade sugen eftersom det vräker ner.. tar det senare ikväll.

Rensade lite i badrumskåpet hittade lite smycken som jag faktiskt kan ha änvändning för på balen och studenten. Därför drog jag på mig hela student outfiten som genast fick mig på bättre humör, 24 dagar kvar och vi räknar ner!

Nu blir det en vårrensing på mitt rum,en smoothie och kanske en powernap!Kram

True love it is

Mycket vackert :P
Kram

Upp med näsan

Nä nu får jag ta och rycka upp mig från den här svackan. Det känns som om jag skulle behöva börja om från noll! Men kanske inte idag, nu blir det en dusch och sen kolla igenom alla massagegrepp vi ska kunna till provet på måndag. Sen Sofiehem!
Kram

Två på rad

Jag är känslig, har alltid varit och kommer nog alltid vara. Det kanske ibland verkar som om jag inte tar åt mig av vad folk säger eller om det är något som händer. Men jag kan tragiskt nog säga att det gör jag alltid. Sen på något vis vänder jag det alltid som att det vore mitt fel och tar på mig det mesta trots att jag kanske är för "stolt" för att erkänna det .

Just nu kände jag det bara som om jag fick ett slag i magen. Jag hatar att för veta/höra saker från fel person. Det blir aldrig rätt, den här gången känns det som om jag inte gjort bra nog ifrån mig och därför blev det såhär.
Fan
vad jag går händelserna i förväg men jag kan inte låta bli att fundera och oroa mig när det känns som om min "plan"spricker i fogarna. Orkar inte.


Tyvärr två lite deppiga inlägg på raken, men så kan det bli när man har sin blogg som en dagbok att skriva av sig lite i. Något kryptiskt, ingen anledning att försöka tolka...


Kram

Skit

.....

13 är en bra dag

För mig är den trettonde inget dåligt tal, inte ens fredag den trettonde är en dålig dag. Den trettonde är en lyckodag för att jag vet att jag har fått spendera ännu en underbar månad med dig. Idag fredag den trettonde är ingen värst speciell dag men det är 1 år och 9 månadersen jag fick min första kyss av dig


JOAKIM FORSNER 30 ÅR  är ju bara ännu ett plus!Kram

20. Framtidsdrömmar

Så äntligen sista punkten på listan, mina framtidsdrömmar vilket är passande just nu. Jag har den 28 maj med turnébussen framför mig, balen, studenten, Rhodos, Peace and Love och självklart massor av trav!

Men sen då, sommaren går fort och allvaret kommer tillbaka. Min (och Alex) plan är att försöka då ett jobb utomlands till hösten, gärna i ett spansktalande land. Tanken är väl att vara borta minst ett halvår om allt fungerar. Sen när jag kommer hem igen så ska jag plugga igen, men vad.. det vet jag inte!

Jag har verkligen ingen aning om vad jag skulle vilja jobba som! Kan någon säga vad jag borde arbeta med?!

Men jag har ett tag på mig, det kanske kommer med tiden.. just nu tänker jag ta mig igenom dessa sista 37 dagar och sedan leva livet!En stor värld
Kram

Galet bra Rascals!

They did it! Rascals i final! Turnébuss till Stockholm :DKraam

44 dagar, vi håller ut

Japp 44 dagar kvar

och i huvudet finns bilder från förra sommaren, underbara minnen

Kvällen på kajenFina kvällar på kajen
Florida
Elitloppen!
Trästock
Kännslan av att vara obesegrad
Sommarfester

Kram, vi håller ut

Hästfest

För de flesta har det varit valborgsfirande som stog högst på listan under helgen som gick, men inte oväntat var det häst och V75 fest som var höjdpunkten för mig!


Fredagen med V65 och en egen start för mig och Starchip som slutade med en diskning i ledning precis som för mig och Eddie på onsdagen. Så veckan hade ju inte börjat bra direkt..

Men det vände med fina tävlingar resten av fredagen och sedan en kanon dag med V75 på lördagen där man fick äran att gå brevd de finaste hästarna! Bland annat Dandie Palema, Caballion, Maharajah och Hallsta Lotus!

Mina fina ponnyer gjorde också en fin prestation speciellt min fina Born Fighter som travade 1.52,8 med galopp i årsdebuten! Silver Örnen nästa :D
Kvalade även in Solkar på 2.35,7(?) *Stolt*

Kram

RSS 2.0