Underhållande

Helgen har varit riktigt soft, inledde med en lektion på fredag, lite lätt gymmande och en körtur med Eddie i sällskap av pappa och Fighter sen hem till Alex. Drog till Linda och Lejlas pappas lägemnhet där vi väntade in Ronja och värmde upp inför 5ive. Okej det var kanske inte alls bra på 5ive, korkat att gå dit och inte på Corona, MEN det blir vad man gör det till och jagtörs säga att jag, Ronja och Alex hade riktigt kul!

Misslyckade pannkakor räddades av att födelsedagsbarnet Martin bjöd hem oss på en guddomlig smörgåstårta (massa andra go´saker också för den delen), chillade kvar hos Martin ett bra tag till det var dags att dra hem igen.


Sen drog vi till Linda och Lejla igen där det var skön stämning och som vanligt massor av underbara människor. Halv tolv var vi på Hamnis för att Alex, Martin, William och Ludvig skulle spela i Rockkarusellen, bästa namnet har dem i alla fall helt klart; Rascals! Damn you rascals you´re screwing around too much rascals! Mycket nice spelning var det, helt klart underhållande. Magarna kurrade när klockan närmade sig 01.00 så det blev Subway för mig, Leila, Alex, William och Martin. Tillbaka till lägenheten med mer busigheter.


Idag blev det kort tur med Starchip och en lite längre med Martell sedan  massage åt Eddie och Fighter. Mina fina små pållar<3KramKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0